Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Spet se nihče nič ne javlja, kar je postala že klasika "vaških" tekem, jaz pa kar vztrajam. :D

Že tradicionalni 30. tek z vedno znanimi imeni. Zgodovina mojih dosedanjih tekov. 3x sem tekel 1 krog (uradno 7 km, neuradno pa malo manj):
2007 :arrow: 28:07
2008 :arrow: 27:22
2009 :arrow: 26:19

2010 in 2011 sem zadevo spustil, letos pa spet tu. Tokrat še pred štartom nisem bil odločen ali naj grem na 7 ali 14 km razdaljo. Ob že izpolnjeni prijavnici me je Adlerjev Fredi prepričal, da tokrat poskusim zadevo na daljši razdalji.

Postavil sem si plan, da bi bil prvi krog tekmovalni z Obivankenobijem, drugi pa kolikor bo pač še šlo. In res sem se takoj zalepil za njegov hrbet. (po mojem sem ti šel prav na živce, ker sem se te držal kot klop). Izkoristil sem njegovo utrujenost od dveh tekem v bližnji preteklosti in ga nekje na polovici proge prehitel in prvi krog končal pod 26 minutami, kar je bil tudi moj rekord na tej progi. V drugem krogu sem do 13. km celo ohranjal absolutno 3. mesto, a do konca nisem zdržal in spet končal na mojem 4. (vendar tudi četrtih mest že dolgo več ne beležim)

Tokrat so bile tudi podelitve hitro. Prehrana za vse okuse (v mislih imam mesojedce in vegetariance).

Meni osebno luštna prireditev s poznanimi ljudmi.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo , po dolgem času se spet malo javljam na TF... :-- :wink:, v zadnem času moja sposobnost po pisanju poročil ne dohaja število mojih udeležb na dirkah... :shock:, drugače pa sem redni gost... :shock: na dirki okoli Drenovega Griča in tudi tokrat se nisem izneveril tradiciji, čeprav bi bilo verjetno bolje, da bi letos zadevo izpustil, saj je bila to moja tretja dirka v 5 dneh... :shock: :oops:, in sem že pri ogrevanju čutil utrujenost...vendar sem vseeno upal, da mi slabih 7 km, ne bo delalo problemov...vendar je bila realnost malo drugačna... :evil:, čeprav za moje pojme nisem štartal prehitro (1. km - 3.39 min), in sem imel spremstvo konkurenta Taeta,ki me sicer ni motilo, saj sem tega iz številnih dirk vajen, me pa to očitno ni toliko motiviralo oz. nisem imel prave moči, da bi vzdržal korak s konkurenco, kaj več kot 3 km... :shock: :oops:, pred ciljem sta me prehitela še dva tekača, tako, da sem s časom 26.21 min pristal na 3. mestu abs. in 2. v kategoriji, sicer sem imel za nekaj sekund slabši rezultat kot lansko leto, vendar je bilo letos bolj vroče... :shock:, tako, da :cast1: :cast: :clap: vsem, ki ste tekli 2 kroga...
Rezultati...
http://www.sd-dren.si/Tek_2012_files/20 ... ovGric.pdf
Čestitke vsem za odlične rezultate... :laola :cast1:
Sicer pa sama prireditev dobro organizirana, hitra objava rezultatov ter podelitev... :clap: ter seveda dobra družba :TF) :clap:, tako, da se verjetno drugo leto zopet vidimo na Drenovem Griču... :D
ja nč, zdej pa priprava za nedeljo (polmaraton v Trstu)... :roll: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA