Že tradicionalni 30. tek z vedno znanimi imeni. Zgodovina mojih dosedanjih tekov. 3x sem tekel 1 krog (uradno 7 km, neuradno pa malo manj):
2007

2008

2009

2010 in 2011 sem zadevo spustil, letos pa spet tu. Tokrat še pred štartom nisem bil odločen ali naj grem na 7 ali 14 km razdaljo. Ob že izpolnjeni prijavnici me je Adlerjev Fredi prepričal, da tokrat poskusim zadevo na daljši razdalji.
Postavil sem si plan, da bi bil prvi krog tekmovalni z Obivankenobijem, drugi pa kolikor bo pač še šlo. In res sem se takoj zalepil za njegov hrbet. (po mojem sem ti šel prav na živce, ker sem se te držal kot klop). Izkoristil sem njegovo utrujenost od dveh tekem v bližnji preteklosti in ga nekje na polovici proge prehitel in prvi krog končal pod 26 minutami, kar je bil tudi moj rekord na tej progi. V drugem krogu sem do 13. km celo ohranjal absolutno 3. mesto, a do konca nisem zdržal in spet končal na mojem 4. (vendar tudi četrtih mest že dolgo več ne beležim)
Tokrat so bile tudi podelitve hitro. Prehrana za vse okuse (v mislih imam mesojedce in vegetariance).
Meni osebno luštna prireditev s poznanimi ljudmi.