Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pol-maraton v Komendi je za menoj :D kljub težki progi sem po 6 letih izboljšal PB za 1min in 59 sek :juhuhu: velik uspeh pa je, da sem začel in končal brez kakršne koli bolečine :D se je splačala sanacija telesa :D no saj drugače tudi ni več šlo. Zelo zadovoljen :D :D

Z organizacijo zelo zadovoljen :clap: :clap: kljub prvi prireditvi se je organizator zelo izkazal. Okrepčevalnice vsake 3km, pašta +pivo super,...skratka ni da ni.

Kot opombo bi dal le to, da bi bilo dobro podeliti medalje tudi po kategorijah.
Glede na to, da se je vse skupaj dogajalo skoraj doma si nisem mogel kaj, da se ne bi udeležil prvega polmaratona v Komendi in s tem vsaj malo pomagal organizatorju, da mu uspe izpeljat prvi tek...in to jim je odlično uspelo zato najprej čestitke in pohvale organizatorju!..predvsem način, ki je bil zelo domač in sproščen je bil pika na I !!! :clap:

Trasa teka res, da ni čisto ravninska in lahka ampak vse odtehta lepota krajev in hribov, ki obdajajo Komendo oz. Gorenjsko.
Udeležba za prvič se mi zdi, da je kar mal presenetila vse tudi organizatorje zato je bil tudi štart prestavljen za par minut...ampak je bila kljub temu prisotna dobra volja in priložnost, da z z znanimi sotekači še kakšno rečeš pred samim štartom. :wink:
Skupni štart na 10 in 21 km na hipodromu potem pa na cca. 6 km vsak na svojo stran...začelo se je kar hitro tako, da do odcepa nisi vedel kdo teče na kateri razdalji :wink:
Trasa je potekala vse do Cerkelj in potem nazaj proti hipodromu, kjer pa je bilo najprej narediti še en podaljšek mimo vse do Most in šele potem nazaj v cilj..priznam, da sta bila ta dva km. oz. trije kar mal odveč...glava bi še ampak nogam je nekaj zmanjkalo :lol:
In tukaj sta vodilna Matej in Peter naredila majhno razliko in tako je ostalo vse do cilja!

Čestitke in bravo vsem za odlične rezultate, stopničke, PB-je in seveda odlično družbo! :clap: ...see ya :wink:

p.s.
čakamo še na rezultate in naslednje leto uvesti še kategorije in potem bo res TOP :laola
Po dolgem času tekma, ki sem jo odtekel brez "kontrolorja" :D :D Star je pokvarjen, na novega še čakam.
Kaj naj porečem? Za prvič več kot odlična organizacija, okrepčevalnice dobro založene, da o trasi ne izgubljam besed - prelepa Gorenjska na dlani....
O svojem teku pa: kako hitro ali počasi je šlo ne vem, še čas v cilju sem preslišal :shock: :oops: , morda kako minuto dve več kot 1.5h??? Počakajmo na uradne rezultate. Je bilo pa v nogah čutiti še nekaj rezerve. Sem shranil za Radence :D .
Izboljšave? Nekaj so že predhodniki napisali. Pogrešal sem še kakšen semafor s časom, vsaj v cilju. Predrag bi se lahko tudi malo več posluževal mikrofona, kajti tisti megafon je bil bolj tako. Kar se presenečenj o udeležbi tiče, bi lahko poskrbeli z predhodnimi prijavami, ki bi jih zaključili nekaj dni pred tekmo. No ampak to so bolj drobtinice.

Zaključek: že prvič odlično :clap: :laola :clap: , že sedaj čutim da bo drugo leto še boljše...organizacija, udeležba...
Komenda 2013, se vidimo!
Sem enakega mnenja,kot ostali ,organizacija super,vreme ,trasa ,razen zadnji trije km,teči mimo cilja ,ni prav nič mikavno,mislim,da bi organizator ta dva km lahko nekje ,v kakšni vasici,podaljšal progo,še opazili nebi,mogoče bi štart bil lahko, že ob 9 -tih,
kljub vsemu super
lp
Lepo število se nas je zbralo. Predvsem veliko poznanih. Drugo leto sigurno spet pridem, če bo, ker je pač blizu. Vse moje besede organizatorju bodo dobronamerne, vseeno pa bom malo bolj kritičen.

Res je, da je udeležence presenetila številčna udeležba, vseeno pa sta bili le 2 osebi za vse premalo. Jaz sem se prijavil prek interneta med prvimi. Dobil sem vrečko na kateri je pisalo Ž (predvidevam, da to pomeni Ženska), notri nogavice št. od 35-37. S tem, da sem bil tam že okoli 9h. Menjava ni bila več mogoča, ker je že vsega zmanjkalo.

Prekopirano iz uradne strani:
NAGRADE: vsi udeleženci prejmejo praktične nagrade (tekaške nogavice, energijski napitek, osvežilec za avto) ter vrednostni darilni bon (sponzor BROOKS Run Happy) ali bon za popust pri nakupu športne prehrane v trgovini VO2 sport (TPC Murgle).

Ne vem kako je bilo z drugimi, vendar jaz nisem prejel energetskega napitka niti darilnega bona.

Za to se ne sekiram preveč, saj mi je štartnina ugodna tudi če nič ne dobim, ni pa v skladu z obljubami.

Kilometrske oznake so res bile, vendar malo prehitro vsaka.

Sama proga mi je všeč, še posebej ker zna biti drugi del hitrejši od prvega.

S tekom sem zadovoljen kljub malo slabšemu končnemu času. Povprečni tempo na 21 km ravno 4:00. Matic, to moram omeniti (pa brez zamere), da si štejem v čast, da sem te prehitel. Skupna razdalja po moji uri 20,93 km.

Nisem sicer čakal čisto do konca, mislim pa da niti tam ni bilo objavljenih uradnih rezultatov.

Od forumašev muc absolutno 3. :clap:
Točno. Sam naročujem pri VO2 sport in sem sem veselil kakšnega bona za popust.

Ampak se do zdaj nisem spomnil, da ga ni bilo.

Drugače je tudi mene motilo edino tisto podaljšanje trase. Tam je meni tempo takoj padel za enih 20sec/km. Kar nekako sem zgubil motivacijo, ko sem šel mimo cilja.

Traso lahko samo pohvalim (razen dodatka, seveda). Sem dostikrat tam kolesaril, tekel še nikoli. Glede na to, da sem tek izkoristil kot daljši trening (ob 6h zjutraj sem startal s Postojne s kolesom na start), sem imel tudi malo več časa za pogledat okoli. Predvsem pogledi na hribe v prvi polovici proge so bili neprecenljivi.
AndrejI,
jaz sem bon za popust pri VO2 sport dobila in ti ga odstopim, ker ga ne bom unovčila. Če je kdo morda dobil bon za Brooks in ga ne bo unovčil, bi ga bila vesela.

Sicer pa je bilo lepo, super družba in čudovita proga s pogledom na Kamniški vrh :). Upam, da se vidimo na 2. "tradicionalnem" Komendskem polmaratonu.
V moji vrečkici je pa bil prisoten bon od VO2 sport-a in tudi nogavice so bile prave številke. :wink:

Je pa res, da rezultatov ni bilo nikjer objavljenih in da se je glede le-teh malo zataknilo že pri podelitvi prvih treh deklet na 21-tki...no na koncu so zadevo uredili z simbolično podelitvijo do petega mesta.
Edino na kar sem bil pa med podelitvijo tudi sam malo presenečen pa naj bi bila nagrada za prve tri...veliko je bilo govora o počitnicah...ampak zaenkrat mi še ni uspel najti nobene skrite kuverte :wink: ...no mogoče smo se pa le narobe razumeli.

Kar se tiče razdalje, km oznak, ure priznam, da sem na tem področju zelo "šibek" ampak občutek sem pa vseeno imel, da je bilo kar nekaj kucelčkov vmes..vsaj na prvi polovici.

See ya :D
Tudi jaz sem izkoristil bližino Komende. V zadnjem času manj tečem, na tekme ne hodim. Tako mi je poleg zanimivega in uspešnega teka bilo v veliko zadovoljstvo srečati se in podebatirati s forumaši in ostalimi znanci. Na prireditvi sem ostal vse do konca.
Organizatorjem vse pohvale. Verjamem da bo naslednjič še bolje, prevsem objavo rezultatov takoj po teku sem pogrešal. Če bo le šlo, naslednje leto spet pridem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com