Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ris9, tvoje začetno poročilo sem prekopiral sem.

Lahko rečem, da samo kapo dol za organizacijo!! Res ste se potrudili in si zaslužite najvišjo oceno za to!
Drugače pa super izbrana trasa, dobro označena. Tudi publika je bila fajn (čeprov mal že v rožicah hihihi). Nagrade raje sploh ne omenjam (res smo skoraj vsi tekači nekaj dobili)!!
V glavnem ste za zgled večini tekem na gorenjskem!

Moje poročilo pa je sledeče:

Glede na to, da sem letos spustil Radence, sem se odločil za bližnji Kranj. Dejansko smo za nizko štartnino dobili full. Že v osnovi majico, čokoladko, energetsko ploščico, misli, oreščke, odsevnik, hladilni gel. Kasneje pa so še razdelili veliko nagrad (jaz žal nisem imel sreče z žrebom, pa nič hudega).

Po dolgem času srečal našega Vlajkota. Vlajko, če to bereš, lepo te je bilo videti. :D Navijači so res dobro navijali, še posebej Rollback, hvala ti, stalno sem te slišal.

Sama proga 8,67 km, srednje težka (klanec gor, klanec dol, ravnina), proga dovolj dobro osvetljena. Jaz sem imel sabo svetilko, katere nisem potreboval. Na koncu moj čas 33:10 in povprečni tempo 3:49, s čimer sem zadovoljen, rezultatsko pa ne vem kaj to pomeni, ker jih tam niso objavili (vsaj jaz jih nisem opazil). Omembe vredno je, da sem šel na to tekmo s kolegom Markom, kateri ima rekord na 10-ki 35:50 (kar je bistveno boljše od mene). Med samim tekom sem testiral koliko časa lahko zdržim z njegovim tempom. Tako sva dobrih 7 km tekla skupaj, na koncu je bil seveda močnejši in tudi zmagal v kategoriji. :clap:
Kot domačin in bivši "KŠK-jevec" ne želim biti pristranski, vendar si organizatorji zaslužijo vse pohvale! :clap:

Dosedanji teki ob nedeljah so imeli slabo udeležbo, gledalcev je bilo komaj kaj ... Tokrat nas je spodbujalo veliko Kranjčanov, tudi vreme je bilo prijazno. Število tekačev je preseglo vsa pričakovanja, še posebej glede na to, da so bile v soboto tri tekaške prireditve (Radenci, Suša in KBK). Teklo nas je celo več kot na Blegoš in na gorenjskem pokalu v Suši!

Z žrebanjem številnih nagrad ste presenetili skoraj vse udeležence, najhitrejši s(m)o prejeli lepe (tekaške) pokale in nagrade! Fotografije (še posebej tiste iz Prešernovega gaja) so odlične - fotosekcija KŠK :clap: . S svečami osvetljena trasa je bila res nekaj posebnega!

Da ne bom preveč "pocukran" moram še malo pokritizirati časomerilce :lol:
Zaradi težav pri merjenju je bilo nekaj zapletov na podelitvi. Morda predlog za prihodnje leto - številke za kratko in dolgo progo ločiti po barvah in obvezno usmerjati tekače cca 50m pred ciljem (v cilj oz. v naslednji krog).

Bravo Maja, Neža ..., bravo KŠK :laola

Se vidimo prihodnje leto!
tae napisal/-a:... Vlajko, če to bereš, lepo te je bilo videti. ...

Hvala, enako. :D

... In seveda, lepo je bilo tudi navijati :arrow: tako zate kot tudi za vse ostale junake kranjskih ulic. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA