Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdravljeni ultraši in ostali člani TF!

Slika

Danes mi je uspel trekking Čez Pohorje (75 km) od Maribora do Dravograda.

Za 75 km dolgo pot z 2800 mvr gor in prav toliko dol sem porabil (bruto) 14 ur in 30 minut.

Začel sem 20 minut čez polnoč.

Bilo je krasno. Zelo priporočam.

Škoda, da se mi ni kdo pridružil.

SLIKOVNI ZAPIS: https://picasaweb.google.com/1110213173 ... rjeMaj2012

Lep pozdrav! zvone
Ojla Zvone super opravljeno... :clap: :clap:

a je bila to ogledna tura pred 100km trekingom čez 14 dni? :wink: :D

ni bila, ane, saj ti itak poznaš Pohorje kot svoj žep :) lp
zvone napisal/-a:Pozdravljeni ultraši in ostali člani TF!

Slika

Danes mi je uspel trekking Čez Pohorje (75 km) od Maribora do Dravograda.

Za 75 km dolgo pot z 2800 mvr gor in prav toliko dol sem porabil (bruto) 14 ur in 30 minut.

Začel sem 20 minut čez polnoč.

Bilo je krasno. Zelo priporočam.

Škoda, da se mi ni kdo pridružil.

SLIKOVNI ZAPIS: https://picasaweb.google.com/1110213173 ... rjeMaj2012

Lep pozdrav! zvone

Super slike. :D :D
Da si manje slikal, prije bi došel! :D :D
vencelj napisal/-a::clap: :clap:
:cast: :cast:

LP, vencelj

Hvala Vencelj!

Tudi tebi čestitke za tvoje "drile".

še naprej uspešno in lp. zvone

klas napisal/-a:Ojla Zvone super opravljeno... :clap: :clap:

a je bila to ogledna tura pred 100km trekingom čez 14 dni? :wink: :D

ni bila, ane, saj ti itak poznaš Pohorje kot svoj žep :) lp

Pozdravljen Janez!

Najprej moje čestitke za "tvoje extreme".

Kar se tiče Pohorja.. niti ne. Imel sem namen opraviti k-24. Pa me malo (za)skrbelo popoldansko vreme... Zato sem se odločil za krajšo turo (Pohorje), da sem pred dežjem "pod streho".

Upam, da se vidiva na KOROŠKI 100-ki!

Drži se in lp. zvone

semjul napisal/-a::D

Bravo Zvone, lepo treniraš za osmega, ko bomo končno lahko eno skupaj odrajžal.
Lep pozdrav, se vidimo na Pohorju.

To Leon!

To bo "prava tura" za "prave ultraše".

Drži se in lp. Zvone

Jožko napisal/-a:Zvone čestitke, neuničljiv si :laola

Hvala Jožko!

Ampak... nisem prepričan, da to drži...
Drži se in lp.
P.S.Se vidiva na GM4O
Zvone, dobro si pofotkal naravo. Me kar noter vleče.
Žal tokrat ni bilo možno iti zraven. So mi sodelavci povedali, da če bi v nedeljo odpovedal naš skupni Pohorski izlet, bi mi zamerili, saj so še danes polni vtisov, ko sem jih inštruiral teka navzdol, sedaj so pa še hodit pozabili :lol: Muskelfiber je pač neizogiben, če ne laufaš pogosto navzdol.
Zvone, čakam na K24, čeprav so naslednji tedni skoraj razprodani. Računam na LD.
Zvone: "Upam, da se vidiva na KOROŠKI 100-ki!"

Ej, Zvone z največjim veseljem bi se vam takrat pridružil na prvi tekmovalni treking stotki, a kaj ko je deset dni kasneje začetek 3-dnevnega non stop ARS-a (adventure race Slo). Tam sem v ekipi štiric in hec - ravno skupaj z Vasjo, ki si je zmislil tole stotko, pa mi pusti kvečjemu prej kako KT postavit ali na koncu pobrat :lol: LP
klas napisal/-a:Zvone: "Upam, da se vidiva na KOROŠKI 100-ki!"

Ej, Zvone z največjim veseljem bi se vam takrat pridružil na prvi tekmovalni treking stotki, a kaj ko je deset dni kasneje začetek 3-dnevnega non stop ARS-a (adventure race Slo). Tam sem v ekipi štiric in hec - ravno skupaj z Vasjo, ki si je zmislil tole stotko, pa mi pusti kvečjemu prej kako KT postavit ali na koncu pobrat :lol: LP

Ja..Janez, zdaj mi je jasno, odkot tebi toliko "kondicije": najprej 100 km trekkinga za postavitev KT, pote, pa 100 km trekkinga za odstranitev KT!

Dober si, ni kaj!

lp. Zvone

P.S. Ja, za tri dni "gor" (ARS) se moraš prej kar dosti "naspati"...
ZdravkoC napisal/-a:Zvone, dobro si pofotkal naravo. Me kar noter vleče.
Žal tokrat ni bilo možno iti zraven. So mi sodelavci povedali, da če bi v nedeljo odpovedal naš skupni Pohorski izlet, bi mi zamerili, saj so še danes polni vtisov, ko sem jih inštruiral teka navzdol, sedaj so pa še hodit pozabili :lol: Muskelfiber je pač neizogiben, če ne laufaš pogosto navzdol.
Zvone, čakam na K24, čeprav so naslednji tedni skoraj razprodani. Računam na LD.

Pozdravljen ZdravC!

:lol: :lol: :lol:

Ja, dobro si jih "obdelal"!

Za K-24, pa ( za enkrat) "slabo kaže ( Junij je "poln" ( 8.6. KOROŠKI ( 100 km), 16.6. GM4O,
(prost teden (?), potem 29.6. Lavaredo ( 120 kM)...

Torej: K-24 najbrž enrat junija....

Drži se in lp.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com