Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Začelo se je nič kaj obetavno z dežjem (arafata so fantje postavljali v garažI), ampak končalo se je pa sanjsko. Zmagal je kdo drug kot Zajc, Scooby je bil tretji, kar se dečkov tiče, med dečvami pa je slavila vrtnica23, sama pa sem bila tretja. Smo imeli kar prav, ko smo rekli, da bo šel IztokMobil poln trofej domov :wink:
Startnina sicer visoka (predvidevam, da je bilo treba za najem "dirkalne" steze plačati najem), okrepčevalnica bogato obložena (sama sicer ne bi vedela, ker je raje nisem obiskovala), vmes na progi skupina deklet v bolj duhovnih sferah, motivacijski napisi na trasi, predvsem pa en dečko, ki je 6 ur skupaj trobil v neko mini zadevico, ki jo je imel namontirano na roko. Navijača Marjetka in Milenko, ki očitno ni znal iz svoje kože in je na koncu vseeno odtekel polmaratonček, ostali pa več ali manj cel čas na trasi.
Za krog smo vsi ugotovili, da je bil malce daljši od 1045 m, z ročnim štetjem krogov si tudi nismo bili ravno na ti, ali je bilo to to, ampak saj to niti ni tako važno.
Prišli, odtekli in zmagali, vsi po vrsti. In na koncu sladko presenečenje v obliki rojstnodnevnih tortic. Hvala, Nana, pa še tu vse najboljše.
TFjevsko ekipo (opremljeni z zastavo) smo sestavljali Vreme, Marjetka, Scooby, Zajc, Iztok, vrtnica23, Marjan, Nana, Milenko in moja malenkost, po domače povedano, imeli smo kar mini TF prvenstvo v kdo bo koga večkrat srečal :clap:

Tega, da je šel nekdo danes že na PST na iztek, verjetno ni treba omenjati.
Kot je že Loni napisala, se je vse skupaj začelo z dežjem. Eno uro pred štartom se je ulilo in je tako lilo slabo uro. Kot naročeno, se je pol ure pred štartom dež malo umirl, da smo se lahko v miru preoblekli in pripravili na tek. Hvala Vremenu, da je prinesel vso potrebno opremo za "piknik" :lol: ...streho za nad glavo in mizice za naše dobrote. Čeprav je še malo deževalo in je bilo po progi kar nekaj vode, so bile pa temperature odlične za tek. Moja tiha želja je bila preteči 72 km oziroma tempo 5 min/km. Ampak mi je za ta cilj na koncu zmanjkalo energije. Verjetno predvsem posledica premalo zaužitih kalorij med tekom in žuljev na podplatih (zadnjih 20 km sem tako pretekel v Salomonkah). Sem pa tudi s tem rezultatom zelo zadovoljen. Vzdušje na in ob progi je bilo vseskozi živahno. Sicer je na začetku glede na štartno listo zgledalo, da nas bo zelo malo, ampak se mi zdi, da je bilo na koncu kar dosti ljudi na progi.
Skratka, TF je raztural! :laola Čestitke vsem za dobre rezultate in pretečene kilometre. Hvala tudi vsem, da ste me vzeli s sabo in za dobro družbo. Hvala Iztoku za prevoz, Marjetki, da nam je polnila bidone in Marjanu, da mi je proti koncu malo "vsilil" tiste Enervit tablete, s katerimi sem se verjetno uspel obranit krčev in so mi tako pomagale, da sem opravil že zadnjih 10 km. :D
Sam sem se na ta tek podal predvsem s vprašanjem, če bo moje koleno zdržalo. In je :clap: , sam pa ravno nisem :cry: . Še kako se je poznala odsotnost teka dolgih tekov. Z zadnjim sem opravil na maratonu v Radencih. :? Do polovičke je še nekako šlo, potem pa so se začele težave na celi črti, predvsem noge so bile tiste ki so odpovedale poslušnost. A sem s trmo le opravil z maratonom, kar je na koncu bilo celo dovolj za tretje mesto v moji "starostni" kategoriji. Sicer pa smo vsi skupaj tako ali tako odnesli polovico nagrad :laola

Vse ostalo pa je povedano že zgoraj :clap:

Pa še FOTKE od Marjetke, ki nas je pridno spodbujala vseh šest ur. :clap:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 22 Jul 2012, 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA