Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
Lepe fotke, Zvone! Kar vabijo na pot... :juhuhu: :lauf:
Zadnje čase se večkrat srečujem z ljudmi, ki so opravili K-24 in vse bolj se spet nagibam v smer, "da bo enkrat treba na pot!".
:roll: :roll: ...Tuhtam, kako, hudiča, bi se dalo celoto pri dnevni svetlobi... :mrgreen: :?
nočjenamenjenaspanjupress

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Lepe fotke, Zvone! Kar vabijo na pot... :juhuhu: :lauf:
Zadnje čase se večkrat srečujem z ljudmi, ki so opravili K-24 in vse bolj se spet nagibam v smer, "da bo enkrat treba na pot!".
:roll: :roll: ...Tuhtam, kako, hudiča, bi se dalo celoto pri dnevni svetlobi... :mrgreen: :?
nočjenamenjenaspanjupress

LP, vencelj

Hvala vencelj!

Ja, čas bi že bil, da se podaš na K-24. Veliko "zamujaš"!

Mogoče bom se na to pot podal "za praznike"- vabljen, če se izzide.

Tudi jaz sem dolgo tuhtal, kako rešiti ta problem (sem "prepočasen, da bi celo pot "oddelal", ko so dnevi najdaljši...

Ampak, "imam rešitev"!

lp. zvone http://zvone.blogspot.si/

Slika
5r002 napisal/-a:Bravo Zvone!! :clap: :clap:

Vencelj, tudi mene (vsakič ko Zvone objavi nove fotke bolj) mika ta trasa! :D

Ni kej, 1x bo treba it! 8)

Slika

Ja Peter, bo treba it ( večkrat)!

Srečno in lp. zvone
janezs napisal/-a:Tudi jaz se pridruzujem cestitkam, obenem me zanima, ali si prehodil celi krog. Po slikah sodec, mi manjka pot proti Kumru in cez Peco. Lp. Janez

Slika

Hvala Janez!

Tako je:manjka del poti (proti Kumru in čez Peco).

Lep sončen dan in čudovita narava, ter dejstvo, da sem letos "prvič delal K-24" mi enostavno nista dovolila "iti mimo" brez da to "podoživim in posnamem". Vzel sem si čas, tudi za poležavanje na socu in limit (24 ur) mi tokrat ni bila prva prioriteta. Ker se mi je zaradi slikanja izpraznila baterija fotoaparata (blizu izpraznitve je bila tudi baterija mobitela), sem se ob divji in šumeči Meži spustil v Črno brez vzpona na Peco. V 21-tih urah se je nabralo za 3950 m višincev.

Če bo "vreme primerno" se bom na K-24 podal predvidoma "za praznike". Mogoče se tudi kaj vidiva.

Lep pozdrav! zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com