Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vreme nas je ta bot zaj.... , da bolj ni moglo. Tudi Italijanke niso več, kar so včasih bile... :--
Sem bila na mojem Plazu in mal kričala. Vsi so šli gor ko urce. Bravo vsem! :laola
Zmagal je Alič, pred Bregarjem ( ta malim, of course :wink: )in Tratnikom. Pri damah prva Bratina Jana, pred Kermavnar Mojco in Tušar Mihaelo.
Sledijo fotke.
Kar bo motnih- sorry, so se mi tresle roke... al glas????

No, zdaj pa le sijaj , sijaj, sončece... :shock:
Nazadnje spremenil zz topka, dne 01 Apr 2013, 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Fajn je bilo, kot vedno. Mene noge niso nesle, tako da je šlo minuto in pol slabše kot lani, ampak sem vseeno zadovoljen. Nekako po pričakovanjih glede na pretekle dni.

Glavni užitek je prišel po koncu, ko sva se z andrejt-jem odločila še za malo teka in v dobri uri še malo raziskala okoliške poti, med drugim tudi Gradiško turo.

Še nisem bil nikoli v tistih koncih, ampak po videnem bo treba narediti kakšno trail varianto tam. Res lepi konci.

mac bo pa vodil, ne? :wink:
zz topka napisal/-a:
andrejl napisal/-a:Še nisem bil nikoli v tistih koncih, ampak po videnem bo treba narediti kakšno trail varianto tam. Res lepi konci.

Prideš 21. aprila na Adventure race pod Turo in boš doživel svega i svačega.
http://www.planinsko-drustvo-vipava.si/

Vem, ja. Je v igri :) Tisti dan še marsikaj zanimivega.
Nazadnje spremenil andrejl, dne 01 Apr 2013, 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
TONEK napisal/-a:Andrej, Valentinin link čisto dobro deluje že od vsega začetka. Boš moral svojo mašino malce poštimat.

Mašina je ok. Pač link na začetku ni deloval. Tudi ROSI64 je imel enake težav z enakim opozorilom. Sklepam, da so se slike takrat še nalagale na stran.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA