Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi v Kranju smo imeli svoj tek. Menda je uradna varzija, da je bil šele 9. po vrsti. :shock:
Zbralo se nas je nekako 20 - 25 tekačev in tekačic.
Tekli smo le 3 kroge ( in ne napovedanih 6 - gorenjska škrtost pač :roll: ) po cca 700 m, tako, da se je stvar precej hitro zaključila.

Udeležba TF precej vidna - Tuareg, Miro, Kunec in njegova sestra, moja malenkost, pa morda še kdo skrit. Nekateri so bili pogrešani ( Aleš je argumentirano izostal ), pa Vlajko je nekaj omenjal, da pride, ...

Po teku so nas pogostili še s pleskavico v lepinji, kuhano vino je bilo v lastni režiji, muzika je bila tudi zastonj, splošno vzdušje kar precej solidno.

Organizacija teka na precej amaterskem nivoju - še dobro, da so bili organi reda v bližini, da so potrdili uvrstitve ... :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
Z Eriko sva se udeležila Silvesterskega teka v Kranju, s štartom ob deseti uri v centru Kranja.
Že takoj ob prijavi so nas opozrili da smo na Gorenjskem, saj so nam skrajšali dolžino teka, a smo si jo potem po želji podalšali :) . Komaj stopimo ven iz prostora za prijave, se pojavi model, ki pravi da sem nespodobno oblečen za Silvestrovo :shock: . Drugo leto obvezno kravata in šolni za tek :D .
Na štartu je bila velika nervoza, saj je bilo potrebno ponoviti štart.
Po končanem teku je bila podelitev priznanj, tudi TF-jevci so bili visoko. Čestitke za stopničke Lojzeta :laola . Sam sem pristal verjetno bolj proti koncu :D saj sem tek vzel bolj za zabavo in tekel s sestro :D .
Po teku smo se dobili na štantu, kjer smo dobili hrano. Novoletni ognjemet smo pričakali z Mirom in njegovo ženo, vmes pa smo se otepali neznanca, ki je trdil da pozna Mira.

Naj vam bo leto 2005 sončno in veselo :D .
Uporabniški avatar
 miro
Ker sem jaz po rodu dolenjec, sem se požvižgal na gorenjsko škrtost , ter lepo odtekel vseh šest krogov na katerih me je spremljal še en ne škrti gorenjec.
Če bo organizator nadaljeval tako , bo že drugo leto več redarjev ob progi , kot tekačev, no redarjev je bilo dovolj ,vendar so bolj usmerjali tekače , kot pa skrbeli za njihovo varnost. No ob šestem krogu sva jih s kolegom obvestila , da je to šesti krog in da so končali službo.
Na podelitvi nisem bil , ker je bila takoj po teku, ko sem se še ohlajal in preoblačil.
Toliko z mojega "vidika".
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest sem si tek privoščil v petek popoldan po soncu in sem Silvestrovega spremljal s Stare pošte :D
Je sonce prevladalo, no pa še en ultimat sem imel doma :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA