Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Jast sem tudi bila na navijaško fotografski poziciji eno malček pred ta dan najbolj zaželjenim sekretom v Slo - morda tudi na cejlem svejti. :lol:
Dooolgo sem čakala na mojega ZZ-iča , pa mi je ZdravkoC , ko je prišel mimo, zaupal, da so ga krči ustavili že iz Črne Prsti dol. In da je po vsej verjetnosti naredil pač najbolj pametno potezo- v Hudajužni odstopil. Pole sem jo hitro mahnila iz Porezna po tekaški v Podbrdo. No, hitro.... tolk hitro, da so me vsi tekači na izi prehitevali.
Sem se pa, gledajoč v tla, v uni šumi pod Poreznom, ko je povsod vse enako in ne veš kam bi, že skoraj izgubila. Če ne bi ravno takrat prišla mimo Marjeta in me usmerila na ta pravo pot, bi še zdaj lutala in iskala medote. V ta kritičnih točkah, sem mnenja, bi moral res biti kak trak bolj na gosto. Seveda bi mi še raje imeli nemogoče in oznake kar v tleh, kajti buljit, kje so traki in še v tla, da se kam ne spotakneš... nejso lahke.

No, ja, baba, kej bi rada imela, saj še tekmovala nisi!!! Ma, spala pa tudi nisem in misli sem imela iste, kot bi šla na tekmo. Ko pridem v prelepo Baško grapo, zares ne moreš ostati ravnodušen.

Čestitam prav vsem, tudi Zarniku, ki je zgrešil pot in bi, če je ne bi, verjetno zmagal :clap: :clap: :clap:
Zame ste vsi, tudi tisti, ki ste odstopili, zmagovalci. Zakaj, pa že vem.
Prav poseben poklon pa moram nameniti zmagovalki Mihaeli. Halo ??? 45 minut za moškim zmagovalcem??? :clap: :clap: :clap:
Zdej ne vem, če sem znala prav dat fotke gor, ker na ta Google plus jih nisem še nikoli... se moram še naučit. Če jih ni, me kar okarajte... bom šla pa po stari poti še enkrat.
FOTKE: https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 1184966449
Nazadnje spremenil zz topka, dne 16 Jun 2013, 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Mene sicer ni bilo na prizorišču oz. okolici, naj mi en razloži, kako je lahko Zarnik sfalil progo?!
A je res tako slabo označeno?? Sodeč po fotkah je moral zgrešiti nekje zadnjih nekaj kilometrov :?
škoda
Ja, res je škoda. Na vrhu Porezna je imel pet minut prednosti pred Zupančičem in dvomim da bi ga Zupančič v tem spustu lahko ujel in še prehitel. Pa četudi bi Zupančič še ne vem kako norel dol. Konec koncev tudi Zarnik ni šel v dolino kot na šetnjo... razen, če se mu ne bi kaj zgodilo.
Da ne bo pomote... seveda tudi Zupančiču kapo dol, a zmago mu je Zarnik nekako podaril...No, morda se pa jast profesionalc le motim :?:
KALANKE napisal/-a:Živjo,kako kaj nogice danes, čestitam vsem za dosežene rezultate.Bilo bi lahko bolše ampak trenutna forma je bolj tako. Hvala za družbo se vidimo.

Nogice se ravno odpravljajo sončit in lenarit na Šmarno ;)

Bilo je fajn, na cilju najboljša sadna kupa in dobra družba, na progi pa odlični navijači in sotekmovalci :) Osebno mi je nova pot še bolj všeč, čeprav me je na koncu spet premagala (zdaj je že 2:0 hehe) in se drugo leto spet spustim "v boj" ;)

Hvala vsem za družbo tudi z moje strani in čestitke novincem ter vsem ostalim!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA