Jast sem tudi bila na navijaško fotografski poziciji eno malček pred ta dan najbolj zaželjenim sekretom v Slo - morda tudi na cejlem svejti.
Dooolgo sem čakala na mojega ZZ-iča , pa mi je ZdravkoC , ko je prišel mimo, zaupal, da so ga krči ustavili že iz Črne Prsti dol. In da je po vsej verjetnosti naredil pač najbolj pametno potezo- v Hudajužni odstopil. Pole sem jo hitro mahnila iz Porezna po tekaški v Podbrdo. No, hitro.... tolk hitro, da so me vsi tekači na izi prehitevali.
Sem se pa, gledajoč v tla, v uni šumi pod Poreznom, ko je povsod vse enako in ne veš kam bi, že skoraj izgubila. Če ne bi ravno takrat prišla mimo Marjeta in me usmerila na ta pravo pot, bi še zdaj lutala in iskala medote. V ta kritičnih točkah, sem mnenja, bi moral res biti kak trak bolj na gosto. Seveda bi mi še raje imeli nemogoče in oznake kar v tleh, kajti buljit, kje so traki in še v tla, da se kam ne spotakneš... nejso lahke.
No, ja, baba, kej bi rada imela, saj še tekmovala nisi!!! Ma, spala pa tudi nisem in misli sem imela iste, kot bi šla na tekmo. Ko pridem v prelepo Baško grapo, zares ne moreš ostati ravnodušen.
Čestitam prav vsem, tudi Zarniku, ki je zgrešil pot in bi, če je ne bi, verjetno zmagal
Zame ste vsi, tudi tisti, ki ste odstopili, zmagovalci. Zakaj, pa že vem.
Prav poseben poklon pa moram nameniti zmagovalki Mihaeli. Halo ??? 45 minut za moškim zmagovalcem???
Zdej ne vem, če sem znala prav dat fotke gor, ker na ta Google plus jih nisem še nikoli... se moram še naučit. Če jih ni, me kar okarajte... bom šla pa po stari poti še enkrat.
FOTKE:
https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 1184966449