Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
Lani je bilo v redu. Letos še bolje. (dodatna vodna postaja) Gužva še kar znosna samo mislim, da bo moral biti neki limit koliko tekačev spustiti po tej progi. Obstojajo deli proge kjer se bodo slej ko prej pojavili padci tekačev. Je enostavno preveč knap vse skupaj. Se pa organizatorji trudijo . :laola
Bil pa je na žalost primer tekača, ki sem ga videl ležati v Groharjevem naselju poleg gasilnega doma. Kolikor sem imel priliko videti je bil revež zavit v nekaj belega pa zraven kar nekaj ljudi, ki so mu pomagali.Toplo upam dragi tekač, da si v redu danes. Bilo je kar nekaj tekačev, ki bi se mogli zamisliti ali so že dovolj pripravljeni za take teke. Naj pazijo nase in svoje zdravje.
 gazi
Se kdo najde v rezultatih?

Tisti, ki so objavljeni na spletni strani so ena velika zmešnjava ... Posledica novih čipov?

Vzdušje je bilo ponovno čudovito - Ločani so nas tekače spodbujali ob skoraj celotni trasi, še posebej v starem mestnem jedru so šle kar kocine pokonci ob bučnem navijanju :clap:
Jp, pa smo jo oddelali. Po mojem mnenju kar zafrknjena proga, ker je imela kar nekaj klancev in meni tako neljuba dva kroga. Na dolocenih delih, sploh na ovinkih preozka steza in nikakor se nisem mogel spraviti mimo nekateri tekacev. Vendar vzdusje, navijanje in after vse te malenkosti vsekakor odtehtajo. S tekom sem zadovoljen, glede na to, da sem tekel se vedno poskodovan. Garmin nameril malo manj kot 10 km in skoraj 2 min boljsi cas, kot uradni rezultat !? Ampak ok, sam, da nista 2 cm :lol: Najbolj me je zaskrbelo za enega starejsega obcana, ki je se kar tekel, kljub temu, da mu je leva roka odpovedala in je res slabo zgledal. Kazal je znake rahle srcne kapi, pa je se kar tekel. Mojo pomoc na progi je vztrajno zavracal. Res nespametno, vec skode kot koristi. Gorenjska trma ali norost ?! Sem pa ravno tekel mimo Gasilskega doma na Groharci, ko je v drugih postih omenjeni pokriti mladenic razgrajal in po mojem, je bil kar fest nacejen. Upam, da ni tak tekel, se pa ne bi cudil. Pa se nekaj me mori v zvezi z Heleno Zigon. Prehitel sem jo na Suhi, ne vem tocno ker km, tempo sem imel 4.30, tsp. nisem bil ravno pocasen. Nemogoce, da ga je ona do Suhe zgala s takim tempom, ker vem, da tece svojim letom primerno oz. pocasi ?! Kuhna ? No, sj ne bi blo prvic, ni pa sportno in je zlagano. Ce se pa motim, pa svaka cast lj. Poldy, Radolca hvala za druzbo in drink na afterju, je blo sprosceno zajebantsko. Tko kt mora bit. Ajd pol
Misho, tko to je. Ga. Žigon leti k "sneta skira" .

Tudi pri meni je hecno... Prvi krog sem pretekel v 20 minutah, to pomeni cca 5 min za km, ga Žigon pa sem ujel šele v drugi polovici drugega kroga... Ko pa sem gledal vmesne rezultate, ga pa pri njej zaenkrat še ni...
Glede na težave organizatorja z merjenjem (sploh nisem opazil in ni nikakršna črna pika,...se zgodi) bo verjetno to kmalu popravljeno.
Moram rečt, ga Žigon teče odlično in hitro. Sem kar malo v depresiji, glede na to, da sva 48 let razlike razlike. Čeprav jo je precej zmahalo, ko sem jo prehitel saj je bila takrat že vidno utrujena.

Je pa res, da ga Žigon teče bistveno več časa kot jaz... Jaz od septembra, ona pa ?...
@Poldy, ne bo drzalo. Ga. Zigon ne leti kot sneta skira. Zakaj ni vmesnih casov, vem. Govorim o tem, da ce je tek, naj bo tek enak za vse. Starsi so me naucili, da sta cast in postenje najvecji vrednoti cloveka. In ce vidis, da ne gre vec, pac castno odstopi. Ni fer di vseh ostalih starejsih, ki so svoje delo veraj oddelali. Ce pa se gre samo za ikonizacijo teka skozi ti. legendo, pa to ni vec sport, ampak samo ena velika reklama prireditvi. Ce ne more vec toliko teci (kar je glede na njeno starost logicno in razumljivo), potem naj ohrani tisti nivo samospostovanja, casti in spostovanja do drugih ter sporta, in castno preneha. Vsaj jaz bom to bolj razumel, kot pa to glumo. Ni pa to prvic, nekateri so me na to ze opozorili iz drugih tekem, vceraj pa sem bil na to pozoren. Zal je v mojih oceh izgubila vso kredibilnost. Slovenija ima laznih idolov ze tako prevec. Pa bodi dosti, kljub temu je tema porocilo s tekme. Zal in vendar, sem tak clovek, da lazi in nepravice ne morem pozreti. Fer tek vsem in za vse. Aaajd
Uporabniški avatar
 pajo
Par let nazaj v Radencih mi jo je ratalo prehiteti gospo Žigonovo. Drugače pa na žalost NE! Polž kaj morem.Včeraj sem tekel brez ure. Vem kako približno sem bil hiter. Ko pa sem v cilju in pozneje na netu videl rezultat sem bil močno v dvomih o moji brzini. Sploh ko sem še dobil SMS , da sem tekel 4o minut. No ta je pa dobra sem si mislil. Sedaj pa od polžev na Rožniku ne bo nihče hotel z menoj na tek. :lol: Ma ja zgolj me firbec matra koliko sem dejansko hiter bil. Nič drugega.Če je bil pa tisti ležeči v Groharjevem naselju res ni eden od nas tekačev ... Potem vse v redu. Se ga je pač napil.
zdravo,
srečal oz. videl sem slabih 10 forumašev: dragico, štefana, carlosa, mishota, poldyja in pajota. torej nas ni bilo kaj preveč. saj je itak kopico tekaških prireditev po Sloveniji.
zelo zadovoljen z izidom, tekel dobre pol minute bolje kot lani. začel hitro, zato sem imel manjšo krizo od prečenja glavne ceste pri dvorani poden pa vse do naslednjega prečenja - puštalskega mosta. pol sem se spet počasi "k sep spravu" in je kar fajn letelo do cilja.
po dolgem času so me po teku bolele mišice in ne sklepi, kot me navadno. zdi se mi, da je bilo lani bolj huronsko navijanje kot letos. ali pa sem jaz imel preveč opravka s svojimi mislimi, pa nisem spremljal okolice. spet se je potrdilo eno tisto pravilo, katerga prekleto dobro poznam, pa ga "prekletomalokrat" upoštevam: ne razmišljaj med tekom :!: želim napisati da sem držal tempo recimo 500 metrov, pol sem pa že kakšno "misel prjavu" in mi je tempo takoj padel :?
pol po teku je pa "sledila veselica", misho pa poldy pa jaz smo "glave skp dal" in "hudo modrovali". :piti:
Blo je fajn :!:

PS: hvala poldy, zlo lepo si zakluču poročilo 8)
PS1: kako pa gospa sebe in druge farba mi je pa jako malo pomembno :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Radolca in ostali... Bi pasal kak pir pa je imela žena prednost ker je danes delela. Drugače pa potem ko so popravili na pravilno čase dobi človek počasi voljo za tečt. Glede na klance za 1 polža hitro. :D Mogoče je še kaj upanja za letos.
:laola :TF) :laola
Ponovno bil med navijači kot že lansko leto :laola :clap: :juhuhu: :laola
Vse lepo in fajno. :cast1: ..sam :hello: :nono: :hello: pogrešal :-(( :--( :-(( sem pa tiste ograje, ki so lani tako lepo odzvanjale :laola tam po mestnem jedru, da je bilo res peklensko :cast1: :juhuhu: :clap: vzdušje, takoj za štartno ciljno linijo kjer se je zožalo....prosim za naslednje leto :juhuhu: :hehe: :juhuhu: .vse drugo je bilo OK malce improvizacije med izpadom štroma... :clap: .
K ponavad k tečemo morš zmerej kej spodbujat navijače :argue: :clap: :juhuhu: :clap: da spodbujajo :laola nas tekače... :juhuhu: .

no tlele u Loki pa najbrž ni tko.... :hehe: :-- :hehe: .je boljš..

Mejte se
Da ne boste čisto raztrgali gospe Žigonove. Če se prav spomnim je tekla kot del štafete, zato ste jo nekateri ujeli in prehiteli šele v drugem krogu :)

Lepa tekma, dobra organizacija. Velik problem je bil je izpad elektrike med tekom (štartno ciljni lok je padel na tekače) in posledično predolgo čakanje na rezultate, vse ostalo samo za pohvalit ;)

Pa še nekaj mojih fotk na to temo: Tek 4 mostov

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA