Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Markej76
Zdravo

No, če se še kdo nima kam dat v teh vročih, lepih, dolgih dneh, mogoče ena ideja!

Včeraj sem prečil Kozjak, sicer se mi na zaključku ni vse izšlo po željah :oops: ...
Na mesto v Mariboru sem pristal v Kungoti :lol: , ampak moram vam povedati, da imajo tudi tam mrzl pir :D .

Več na spodnjem linku:
http://markej76.wordpress.com/2013/07/24/cez-kozjak1/

LP
Marko
 Markej76
Zdravo

Hvala. Pot bom še sigurno ponovil in spil tisto pivo na Štuku :)

Tale Svečinska pot zgleda lepo, bo jo potrebno na jesen kaj obiskati :-).

Lp
M
 matej-jethro
Bravo Marko, dobro linijo si potegnu :clap: Izgleda, da te je na Cresu dobro navijalo, ko si spremljal ultraškega prjatla Janija na KPP :D No, zdej si pomiril tisto največjo nervozo v nogah ter jo še potolažil z mrzlim perčkom :lol: Uživej dalje :wink:
 Markej76
Zdravo

Hvala Matej.

Ja Jani itak, da je CAR in tole KPP je/ste res izvrstno izpeljali. Vsaka čast! :laola
Bi z veseljem kak kilometer z vami potegnil a so bile tokrat prioritete drugje.

Na Cresu pa je itak zakon. Sem našel eno romarsko pot, ki vodi do cerkve Sv. Blaža na cca. 200m nad morjem, kjer se združi z eno markirano planinsko potjo, ki vodi nazaj do morja in ob morju nazaj do mesta Cres.
2,5km je tlakovano ostalo pa čisti trail teren, krog znese 10 km in nekaj malega. Ravno prav za jutranji tek. Pira pa imajo tolk, da ga prodajajo :lol:

LP
M

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com