dexi27 napisal/-a:
Povej mi prosim, kako pa je kaj z gorskim kolesarjenjem v teh koncih 
Pred dvanajstimi dnevi sem šel gor s specialko, ker sem mislil, da je do koče na vrhu asfalt. Kmalu po naselju, nekje na sredini vzpona, se je pričel makedam. Cesta je bila še vedno široka in makedam v zelo dobrem stanju, tako da sem nadaljeval. Nekaj pod 1400m višine, kjer je na levi strani ceste pitna voda, sem moral žal obrniti, saj so od tu naprej ravno obnavljali cesto in prav takrat so po njej sipali nov pesek, kakih 10 cm na debelo. S specialko ni šlo več, pa tudi z gorcem bi se po tistem šodru mimo strojev težko prebil. Ne vem, koliko časa potrebujejo Avstrijci, da dokončajo taka dela (mogoče so celo pripravljali cesto za asfaltiranje), pri nas traja taka reč kaki dve leti ali celo več, na Hrvaškem, na Cresu, pa so nekaj kilometrov ceste nasuli in asfaltirali v nekaj dneh!
Zelo v kratkem se ne mislim vrniti tja, sem si pa rekel, da bom letos, ali drugo leto prav gotovo šel, toda z gorskim kolesom. Če bodo z deli zaključili, se bo dalo z gorskim kolesom prav gotovo priti do vrha in mislim, da bo to zelo lep izlet. Vsekakor ti ga priporočam.
Ker mislim, da so Avstrijci pri teh rečeh vseeno bližje Hrvatom, kot nam, bi rekel, da bo najbrž že naslednji teden možno priti po cesti. Z gorcem bi se verjetno tudi takrat nekako prebil, toda ne vem, kolikšno dolžino so nasuli.
Če boš šel v kratkem, dokler je še toplo poletje, ti priporočam, da se z avtom zapelješ čez Jezersko preko Velikovca, čez Griffen, do St. Andra (sveti Andraž). Nekoliko pred Andražem zaviješ proti St. Jakobu (smer St. Paul) v njem pa do vasi Mettersdorf, kjer je zelo lepo toplo jezero, veliko približno kor jezero na Rakitni. Tu lahko na parkirišču pustiš avto in si po povratku privoščiš tudi prijetno kopanje v jezeru (za 3 €). Od tu greš s kolesom naprej po cesti do vasi Messenach, kjer zaviješ levo proti Jaklingu. V Jaklingu zaviješ desno do vasi Eitweg, v njem pa desno in zelo kmalu levo proti Koralpam. Priporočam ti, da ne zaviješ levo po prvi cesti, kjer je tabla (kmalu za križiščem) ampak se pelješ še kakih sto metrov in zaviješ levo po drugi cesti (pred trafiko), ki je krajša, je pa tik pred tem, ko se združi s prvo cesto kar precej strma. Potem pa po cesti do vrha.