Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Skoraj zamudil na start, neogret. GPS mi ni delal, tako, da nisem imel nobene orientacije, kako mi gre. Na začetki mi je nabilo pulz do neba, potem pa je prišel "tehnično zahtevni del" in smo se po kozji stezi malo šli "četica koraka". Sem lepo prišel k sebi. Potem, ko smo obrnili, pa malo bolj pospešeno, na koncu sem še sprintal v cilj.
Cilj, izboljšanje časa od lani, dosežen...3 minute hitreje.
Po malici smo skupaj z boljšimi polovicami še enkrat prehodili pot okoli jezera, a v obratni smeri. Potem pa še kopanje.
Lepo.
En lepših tekov pri nas.
Plus za fajn vzdušje in dobro hrano :-)
Minus pa gre gorenjski potezi zaračunavanja wc-ja v času teka. Ne vem komu je bilo bolj nerodno - tekačem, ki tik pred štartom v žepu niso imeli nič drobiža ali tetki, ki je (menda po posebni direktivi) pobirala denar...

Lp
Nitkasnitka napisal/-a:Minus pa gre gorenjski potezi zaračunavanja wc-ja v času teka.

:shock: wtf :!: To pa še nikjer nism slišu. Precej sramotno :bum: Nič srčnega ni v tem :nono: Res ne :x
Prejela odgovor organizatorja:

WC-ja nismo zaračunavali mi, temveč gostinec, ki upravlja z WC-ji; za kar se opravičujemo. Menda to dela ves čas. Naslednje leto se bomo poskušali dogovoriti z njim, da v času teka tega ne počne.
................................
Nitkasnitka napisal/-a:Prejela odgovor organizatorja:

WC-ja nismo zaračunavali mi, temveč gostinec, ki upravlja z WC-ji; za kar se opravičujemo. Menda to dela ves čas. Naslednje leto se bomo poskušali dogovoriti z njim, da v času teka tega ne počne.
................................

To pa je res taprava 'bohinjska' :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA