Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Včeraj zvečer se nas je na vzorno organizirani tekaški prireditvi - Kranjskogorski 10-ki, na štartu zbralo 197 tekačic in tekačev. Med njimi tudi nekaj čalnic in članov TF-ja.
Kljub precej toplemu vremenu smo vsi uspešno opravili s filigransko natančno izmerjeno 10 kilometrsko, pretežno ravninsko progo.

Sam sem imel na progi kar nekaj želodčnih težav zaradi še neprebavljenega kosila, pa še težke noge, saj sem prišel naravnost z 10-dnevnih priprav.

Najboljši forumovec je bil tokrat MABE (Matej Beke), ki je z odličnim rezultatom 35:05 zasedel odlično 2. mesto v absolutni konkurenci :clap: .

Slika
Foto: Marko Čufar

Za ekipo Tekaškega foruma je bilo prijavljenih in so tekli 7 tekačic/tekačev:
- Gričar Polona 48:37
- Gruntar Irena 52:39
- Kustec Dragica 45:14
- Ažnik Miha 39:19
- Kustec Štefan 42:26
- Vrhunc Matjaž 38:19
- Stanjko Henrik 48:50

Vsi REZULTATI

FOTO GALERIJA organizatorja.

Čestitke vsem še posebej organizatorju za res lepo tekmo :laola :clap:

Se vidimo!

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 16 Avg 2013, 13:59, skupaj popravljeno 2 krat.
Na teku v KG sem bil prvič. Proga je lepa, dosedaj sem po njel le kolesaril. Na tekmi je bilo kar nekaj znanih obrazov, sam pa sem skoraj za minuto zaostal za časom z blejske 10ke, zato rahlo razočaranje. Pač skrajni čas, da se lotim intervalov... :roll: :roll: :roll:
Čestitke vsem za dobre čase :clap:

Irena 52:39 :shock: Da te ne slišim več reči, da smo prehitri in da ne moreš v našem tempu oz. tako hitro teči :nono: Bravo, bravo, skriti talent :clap: To bo zgleda od nutele :lol:
Matjaž, kljub temu, da to zate ni bil ne vem kako dober čas, si mi dal minuto in očitno si na dobri poti do maratona glede na to, da si se ravno vrnil s težkih priprav.

Jaz sem bil na tej tekmi po 2-eh mesecih netekmovanja, zato tudi čas bistveno slabši kot nekaj let nazaj. Sem se pa ravno ta teden začel pripravljati na ljubljanca in ta tekma mi je bila testna kje sploh sem trenutno s formo. Ne vem sicer kako to, ampak že po enem km sem imel čisto suha usta in sem že komaj čakal postojanko s pijačo.

Lepo je bilo srečati stare znance, žal pa me je družina preganjala in nismo mogli kaj dosti klepetati. Se vidimo kmalu, ker se mi zdi, da se mi forma dviga s tekmami in ne le solo treningi.
Imel sem podobne težave kot Matjaž... neprebavljeno kosilo in seveda je odpadel plan o kakršnem koli boljšem ali dobrem rezultetu že pred pričetkom teka.

Sicer sem se tega teka udeležeil že četrtič ali petič in je bila organizacija bistveno boljša kot pretekla leta (predvsem kritike glede prijav). Drugače pa proga in organizacija med in po teku pa na najvišjem nivoju. Tudi rezultati na spletu so bili ZELO ažurni.

Rad pa bi izpostavil rezultat Dragice Kustec, ki je bila prva v svoji kategoriji. Bravo!!!

Se vidimo spet naslednje leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA