Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tekaški forum danes praznuje 10. obletnico delovanja Zbrali smo se na Vrhniki, kjer je bil organiziran piknik in druženje.

Slika

Udeležba na našem skupnem druženju in pikniku, kjer smo razrezali tudi rojstnodnevno torto je bila žal precej skromna.

Posebej je bilo poskrbljeno za otroke, ki so preizkušali svojo ustvarjalnost na delavnici pletenja iz slame, ob 18. uri pa so se na atletskem stadionu udeležili Očkovega teka na 400 metrov.

Ob 20. uri je bil na vrsti dobrodelni tek Anine zvezdice v dolžini 2,5 kilometra.

Glavni dogodek je bil nočni tek na 5 kilometrski razdalji, ter TF 10ka.

Zaradi obveznosti sem bil prisoten samo na prvih dveh aktivnosti od koder so tudi tele FOTOGRAFIJE.

Hvala za dobro organizacijo in družbo, predvsem pa za odlično torto :clap:
Lp,

Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 25 Avg 2013, 07:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Kolikor nas je bilo... Na žalost. Zakaj? Ne vem. Eni so bili samo za druženje,drugi za tek ali vse skupaJ. Ni bilo napačno. Mogoče kdaj kaj več članov TF na kakem pikniku? Hvala za organizacijo in trud, da nismo bili lačni in žejni. :clap:
Na piknik nisem prišel, ker ne morem tečt, če prej jem. Po drugi strani pa se mi zdi škoda denarja, da plačam hrano, potem pa ne jem.

Malo nerodno je bilo, da so bile prijave na enem mestu, štart in cilj pa na drugem.

Porodne težave pri prijavah (velika vrsta), posledično tudi prestavitev štarta za 15 minut.

Srečal veliko poznanih, zato vesel.

Proga slabo osvetljena (vsaj na nekaterih mestih), vendar sem bil po mojem edini tekač s svetilko. Sama proga dokaj lahka, otežujejo jo morda le ozka grla in ostri ovinki. Vzdušje na progi pa fenomenalno. Dejansko na vsakem metru navijanje za nas mučenike. Hvala vam vsi navijači. Velikokrat sem slišal svoje ime, nikoli pa nisem nikogar videl v publiki. Meni je ura žal že na štartu zahinavila, zato sem tekel po občutku (priznam, da sem bil zaradi tega malo zgubljen). To pomeni, da nisem meril razdalje, časa in tempa. Definitivno pa proga ni imela ne 5 in ne 10 km, ker bi po mojem tu vsi postavili rekorde. Po pripovedovanjih sodeč, je merila le 9,4 km.

Tudi pri rezultatih se je malo zavleklo in menda so vsakomur dodali še nekaj sekund, ampak saj nima veze. Mislim, da ta čip na številki ni tako zanesljiv kot na supergi.

Vseeno je bilo luštno in od dogodka sem se domov vračal poln energije.
Poldy76 napisal/-a:Ti pa lahko povem, da sem navijal za tebe, ko si me prehitel... Še dobro, da imajo majčke TF zadaj imena.... Tako lahko vsaj vidiš, kdo te je prehitel... LP

Hvala!

Ja, imena na majicah so super zadeva. Ne le zaradi prehitevanja ;)

Včeraj sem oblekel majico, ki je stara že 9 let - prva TF majica je bila :)
Uf.... To lahko govori o kvaliteti majčke, o entuziazmu in nekaj malega vizionarstvu... Vsekakor so bili včeraj prisotni entuziasti.... Prepričan sem, da jih je mnogo na tem forumu, ki pa se včeraj dogodka zaradi takšnih in drugačnih razlogov niso mogli ali pa želeli udeležiti.

In če pogledaš kaj si/ste s forumom dosegli? Kar nekaj ljudi pripraviti do prvih tekaških korakov, zapisati precej izkušenj, ki jih drugi radi prebiramo in iščemo, da lahko napedujemo ali pa saniramo takšno in drugačno poškodbo.

Po drugi strani ste ustvarili pravi mrežni marketing, saj cicibanččki v teku, (vsaj nekateri) radi zapišemo svoje izkušnje, napredovanja, ki jih potem zopet prebirajo drugi...

Vsekakor spada v del te teme TF 10 letnica. Bravo in hvala.
pajo napisal/-a:Upam, da še rezultate objavijo. Firbec pač.

Rezultati so tukaj - http://www.alples-timing.si/

Sicer pa hvala vsem ki ste prišli... Res da veliko z "zakasnitvijo" :P Par zadevic je bilo še v planu če bi nas bilo več, ampak jih bomo speljali ob kakšni drugi priložnosti še do konca leta.. Mogoče kar na Sladkih6 :wink:

Pa hvala sponzorjem za vsebino piknik vrečke :laola
Vreme napisal/-a:Meni se žal ni izšlo ( že ponoči sem bil redni gost WC-ja, čez dan pa tudi, žal ni bilo kaj bolje :twisted: ). Upam,da je kdo pojedel moj kos torte. Izgleda-la je super. :laola
Upam,da se bo izšlo za 20. obletnico :mrgreen:

Žal mi je, smo vaju pogrešali.

Izšlo se bo pa že prej. Recimo na prednovoletnem srečanju TF 2013 ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA