Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vruummmm iz Logarske naravnost v LJ...na štart polmaratona v štafetni izvedbi Tekaškega foruma 4x5 km ( 2X10 :lol: )...dobr smo ga "žgal"! :wink:

In dan je bil popoln...no v bistvu se je zavleklo pozno v noč...ni zastonj nočni tek haha :lol:

See ya 8)

p.s.
Sukar "do dile"!...Bravo!!! :clap:
 spela*
Proga mi je bila zelo všeč, štirje krogi niso noben problem (meni je to celo bolj všeč kot en sam krog), organizatorji so lepo poskrbeli za osvetlitev na temnih in nevarnih predelih. Edina pomanjljivost je bila, da na progi ni bilo vode. Bila je ena okrepčevalnica (meni sicer dovolj, za veliko ljudi na dolgi progi pa premalo), a na tej so mimotekočim ponujali le izotonični napitek, (ni fajn, ko na hitro vzameš v roko kozarček in se malo poliješ z nečim sladkim), ne pa vode.
Jaz sem šla na progo v precej uživantskem tempum na koncu pospeševala, a potem imela nekaj težav zaradi prebave (pač nespametno uživanje hrane pred tekom).

Navijači so bili odlični! Predvsem sem tudi med tekom lahko sproti spremljala rezultate košarkarske tekme! Zmagi Slovenije na čast je Kairos v cilj pritekel s slovensko zastav(ic)o! :D
Uporabniški avatar
 Sukar
ja kar dobr sva ga nažgala z Mucem :D vsak po dva krogga,čeprav sem bil od začetka mal skeptičen ker sem imel še malo težke noge od dopoldanske dirke na Črno prst :shock: na koncu dosegla 2 mesto na 21 km v štafetah.Proga mi je bila všeč ker je bila zelo ovinkasta he,he,
Meni je bilo načeloma tudi vse ok, sem pa dejansko videl nekaj tekačev, ki so želeli 2 km pred ciljem na stojnici vodo pa je ni bilo več kar ni ravno najboljše.

Drugače pa osebni rekord na 21, 3. absolutno, pa še prvi pri do 40 let. Vse superca :D
Podelitev se je pa kar zavlekla.

LP
Danijel
Še tole sem danes opazil na strani organizatorja, če bo komu v dodatno spodbudo: :)

"Udeležence moramo ob tej priložnosti opozoriti, da njihov tek ni bil počasen, temveč je bila trasa zaradi izvedbe daljša in sicer: na 10 km 10.700m in na 21.2 km 21.800."

Meni je sicer garmin nameril 21,61km in si nisem znal razložiti kje sem 500m pridobil ;)

LP
Danijel
danijel.hajdinjak napisal/-a:Še tole sem danes opazil na strani organizatorja, če bo komu v dodatno spodbudo: :)

"Udeležence moramo ob tej priložnosti opozoriti, da njihov tek ni bil počasen, temveč je bila trasa zaradi izvedbe daljša in sicer: na 10 km 10.700m in na 21.2 km 21.800."

Meni je sicer garmin nameril 21,61km in si nisem znal razložiti kje sem 500m pridobil ;)

LP
Danijel

ovinke si delu :lol: :lol: :lol:
danijel.hajdinjak napisal/-a:"Udeležence moramo ob tej priložnosti opozoriti, da njihov tek ni bil počasen, temveč je bila trasa zaradi izvedbe daljša in sicer: na 10 km 10.700m in na 21.2 km 21.800."

Ta izračun je malo čuden. Na 10 km so tekli dva polna kroga plus dvakrato razdaljo Robbov vodnjak-Prešernov trg (tja in nazaj).
Na 21 km smo tekli štiri polne kroge plus dvakratno razdaljo Robbov vodnjak-Prešernov trg. Se pravi, da je lahko ta razdalja MANJ kot dvakrat daljša od 10-ke.
Tako da je lahko pravilno izmerjena ali ena ali druga razdalja, nikakor pa ne obe.
Eno kritiko pa imam. V darilni vrečki so bile neke tablice, z rokom uporabe 5. 9. oziroma 7. 9 2013. Tako da je bila ena z že pretečenim rokom trajanja, pri eni se je ta rok iztekel ravno na dan teka. To je res zelo podcenjevalno. :evil:
sem opazil da je bla vsa roba pred rokom uporabe, so praznili skladišče :lol:

...in moj suunto ambit je pokazal 10,99km namesto 10km... zapisani rezultati bi pri vsej tehnologiji lahko bili natančni, zato plačamo štartnino. Ne moti me da smo tekli 11km, moti me samo da se rezultat ne piše natančno...upam da drugo leto popravite.

še en predlog, da nas v prvi vrsti poleg vseh mogočih napitkov oskrbite samo z navadno pitno vodo.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA