Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes sem se kot gledalec, navijač in fotograf udeležil teka na 10 in 21 km po Sorškem polju...moje videnje in kaj je ujel samsung:
http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -loke.html

LP, vencelj
hvala Vencelj, da si nas ovekovečil :D
zanimiv in lep tek. na parih ovinkih smo spremenili smer gibanja za 180°. lukenj oz. kotanj, katere nastanejo zaradi dežja ali vožnje traktorjev, je bilo kar nekaj. treba je bilo paziti, kje tečeš, da ne pride do zvina. se mi je zdela kar zahtevna trasa. prvi krog sva tekla s tekačem, ki se bo prihodnjo nedeljo udeležil maratona v München-u. videlo in vedelo se je, da je veliko močnejši od mene. sva si rekla da bova okoli prišla pod uro in štiridesetih minutah. prva polovica je bila zame prehitra in me je kar utrudila. tako mi je tam nekje na trinajstem kilometru ušel ali lepše povedano, jaz sem zaostal za njim. zadnje kilometre sem bil zelo pozoren, kam dajem nogo oz. od kod se odrivam. ker pač nimam prav močnih gležnjev. moj končni rezultat je bil minuto in pol boljši od želenega, katerega sem omenil v zgornji vrstici. zadovoljen, osvojil šesto mesto :clap:
kot je že Vencelj napisal v svojem poročilu, tudi meni ni bilo poznanih prav veliko ljudi.
prireditev je bila dobro organizirana. takoj sem pa opazil, da je bila na prireditvenem prostoru pod majhno platneno streho, postavljena ena miza z dvema klopema, prav nasmehnil sem se ob tem :D
pa pira :beer: tudi niso točili :-((
Bravo vencelj! Super slike :)
Skrajni čas je že bil, da se nekdo spomne na tek brez asfalta! Tako da, če bo možno, se ga udeležim vsako leto. Prijavnina je res malce visoka, vendar ker gre del v dobrodelne namene, mi ni težko prispevati. Voda na cilju je bila, na klopci poleg šotora, vendar je manjkala kakšna cedevita... Pogrešala pa sem označbe na progi (vsaj na 5km). Drugače pa vse pohvale organizatorjem in upam da se vidimo naslednje leto!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA