Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Slika

Pozdravljeni!

Lepa vremenska napoved me je v sredo zvečer pregnala na trekking: Gradec- Koralpe- Maribor! Žal, je vreme bilo vse prej kot lepo: po noči in po dnevi gosta megla, ki se je dvignila le zjutraj ob 10 h ( naprej pa je bilo kislo oblačno) in sem v Eibisvaldu - nehal (ni mi bilo, da bi še eno noč tacal po megli).

Kljub vsemu lepo in zanimivo, predvsem "nočno življenje" v hribih, daleč od civilizacije.

Torej, dolg (izziv) : Gradec- Koralpe- Maribor še vedno ostaja....

Lep pozdrav vsem! zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 02 Nov 2013, 08:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo Zvone za opravljeno. :clap: :clap: Res je, pričakovali smo malo lepše vreme v četrtek, a ga dobili šele v petek :wink: Danes se je kar srce trgalo, da nismo kje v "našem" svetu.

Že to, da prideš od Gradca do Ivnika, je superca, kaj šele načrtovani podaljšek do Maribora - torej iz Gradca v Maribor preko dvatisočaka - to je res fascinantna tura
janezs napisal/-a:Pozdravljen Zvone, SUPER, ko se naslednjič odpraviš na to turu ,javi, se ti bom pridružil. Lp. :laola :laola

Hvala Janez!

Z veseljem! Večina te čudovite poti, če ne vse, ti je itak poznana (E-6, Kozjak) ti je itak poznana.

Lepe praznike še naprej! Zvone

P.S. Včeraj zaradi megle nisem kaj dosti slikal... je pa dosti slik te poti na http://zvone.blogspot.si/
klas napisal/-a:Bravo Zvone za opravljeno. :clap: :clap: Res je, pričakovali smo malo lepše vreme v četrtek, a ga dobili šele v petek :wink: Danes se je kar srce trgalo, da nismo kje v "našem" svetu.

Že to, da prideš od Gradca do Ivnika, je superca, kaj šele načrtovani podaljšek do Maribora - torej iz Gradca v Maribor preko dvatisočaka - to je res fascinantna tura

Hvala Jnez!

ja, lepi izzivi pred dvoriščem in trebo bo ponovit!

Drži se in lp. zvone
Slika

hoja napisal/-a:Zvone, čestitke za opravljeno :laola , z dolgom (izzivom) pa ne čakaj predolgo, da se ti ne naberejo obresti :wink: .
Mogoče tudi meni kdaj uspe :?

Lp Helena

Hvala Helena!

Ja, drži...

Drugače pa, to turo ti vsekakor predlagam (za tebe bo to "mala malica"), saj je, kot vsaka druga tura, nekaj posebnega.

Prilagam (lanske) slikce Gradec- Koralpe (del poti):

https://picasaweb.google.com/1110213173 ... everSep12#

lp. zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA