Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ninocka
BRAVO PUNCE in FANTJE!!!

Po ledu, blatu in koreninah v klanec (in potem še dol :twisted: )!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ugotovil, da zame niso ravno gorski teki, pridem se kdaj, mal pogledat in se sprehodit :)
Uporabniški avatar
 mirko1
se opravičujem,ker sem napovedal,da letos ne bo padel rekord proge.kar več jih je bilo :D ;tudi svoj rekord sem popravil za par sekund :D .upam da nisem preveč osmešil TF z lasuljo :oops: .pustna sobota pač. :wink:
lp,mirko
 Lučko
Evo, tu je nekaj (še dokaj) uspelih fotk.
Drugač pa dekleta in fantje :roll: ... dijo mijo, kapo in gate dol pred toto Šmarno goro. :cast: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No sezono na teke smo odprli.Razmere so bile danes res neugodne.Ampak kaj češ rekord proge je padel absolutno, ne moj na žalost :oops: .Bo pa za naslednje leto treba več postoriti.
Veseli me da nas je bilo veliko število iz Tekaškega foruma.Čeprav absolutna številka vseskupna udeležba pa ni bila visoka.
No, kot sem že omenil je to le uvodna dirka sezone in ta še nič ne pove kako in kaj je kdo pripravljen.Moram pa priznati, da me je Zarnik impresioniral.Že lansko leto je pokazal izredni napredek pri samih dirkah.Sedaj ko je tako suvereno zmagal pa je le še potrdil, da se s trdim delom da daleč priti.
Vsak je dal svoj trenutni maksimum, ki ga je imel na razpolago oziroma možnosti in trenutno zdravstveno stanje, ki ga ima.
Ninočka hvala za navijanje.GaGa ravno tako tebi vse naj, naj za spodbujevalno udeležbo.Upam, da se ti je koleno nehalo tresti :wink: .
Vsem ostalim pa več sreče prihodnje leto.
No, in sedaj bi citiral Aleševe besede, kolikokrat gremo še spat do naslednje dirke.Dijo mijo mora pokati po šivih. :lol: :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
mirko1 napisal/-a:se opravičujem,ker sem napovedal,da letos ne bo padel rekord proge.kar več jih je bilo :D ;tudi svoj rekord sem popravil za par sekund :D .upam da nisem preveč osmešil TF z lasuljo :oops: .pustna sobota pač. :wink:
lp,mirko

Čestitke vsem novim rekorderjem. Kot kaže najboljšim tudi slabše razmere ne morejo do živega da nebi premaknili meje možnega višje :D
Tudi jaz sem bil presenečen nad množično zasedbo TF-ja potem ko po pisanju v vabilu na prireditev ni tako kazalo ..:roll:

Ja pa da ne pozabim naših TF navijačev :P So zakon :wink:
Se zahvaljujem za glasno vzpodbudo vsem, ker med dirko sem uspel gledati samo v tla.. :lol:

Mirko tvoja "rumena frizura" je bila cool :wink:

Mejte se 8)
Uporabniški avatar
 ero
hoj

hvala vsem, ki ste navijali v zadnjih metrih. se mi je tako mudilo, da vam še pomahal nisem :oops:

GaGa in Lučko, fotke so super!

ja, včeraj je bil lep dan za kratek šprint in nekaj več hitre hoje v hrib. pozna pa se mi, da nič ne rinem v hrib. bolj pogosto moram skočiti na Šmarno, Rašico, ...
 marjan
Pozdrav "šmarnogrizci"! :D :D :D

Moja prva uradna tekma in led je prebit. Proga strma, pulz v finišu, ko sem prehitel 2 mladenki, kar spoštljivih 181. Povprečje 170, kar je največ doslej.
Dokončno sem se odločil, da bom sodeloval pri gorskih tekih.

Z rezultatom sem zelo zadovoljen (nekaj se pa mora poznati hoja na Kališče, a ne).

Pozdrav vsem s katerimi smo spregovorili kakšno besedo, z ostalimi pa drugič.

Lep pozdrav do naslednjega druženja :) :) :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Čestitke tudi iz moje strani.

Ko ste štartali, je v prvi strmini, kjer sem stal, kar zapihalo, tako ste jo vlekli navkreber. :shock: :cast:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
ero napisal/-a:hoj,

kratka analiza udeležbe glede na gornje rezultate:

skupaj udeležencev 122
v članskih kategorijah 98

TF 18 (17.3% med člani, 14.8% skupaj)

Ero, po pregledu rezultatov vidim, da je TF - jevcev kar 19:
6 ČUFER MIRKO
9 TROBEC MARJAN
17 ROJC BORUT
26 ZUPANC MARTIN
27 ŠRAMEL ERVIN
28 GOLOB PIA
51 FERLAN LUKA
56 PELJHAN MATEJ
58 VRHUNC MATJAŽ
63 RAŽMAN MIROSLAV
69 ZUPANČIČ TOMAŽ
73 KOTAR DUŠAN
74 PERME MIHA
77 PREGL MIHA
95 URAN MOJCA
96 URAN BOJAN
110 MOČNIK ALEKSANDER
111 MOČNIK JELKA
122 MOČNIK VANJA

Slikce si pa lahko ogledate tu:

http://www.sportosplet.net/galerija/thu ... ?album=359

Cestitke vsem tekacem, ki so pritekli na cilj bolj ali manj zadihani.

Lep pozdrav in dober tek!

Majda
Uporabniški avatar
 vanja
Čestitke vsem tekačem in tekačicam!!

Jaz sem se pa doma borila z virusi, vnetji, kašlji, čajčki, pomarančami, limonami, posteljo,... :cry: ... in zmagala 8)

Pozdrav vsem!
 A*
Pozdravček še od mene, sicer se ne najdem na seznamu TF-a, pa se še vedno rada štejem vmes. Posebej zaradi takšnik kot so Lučko, ki je v zadnjih metrih na ves glas vpil o neki zvezdici, o meni seveda :lol: Brez tega bi najbrž kar pred ciljem odstopila, sploh ko sem videla čas, ki sem ga porabila za prihod vanj. Ampak prvi gorski tek, pa neverjetne razmere, že tako strma Šmarna in moja vneta pokostnica :x ...no ja, bo drugič boljše. Skratka hvala tebi Lučko in vsem ostalim, tudi tistim, ki ste mi v cilju dajali nasvete kako pozdravit pokostnico.
In poseben pozdravček Nadi, upam da se vsaj v Slov. Bistrici vidimo.
Samo še to, super slike Lučko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA