Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 matjaz
#530
:D v soboto sem se udezil 75-km maratona in ga pretekel 8. urah in 25. minutah. bilo je prav posebno dozivetje, pa tudi veliko trpljenja.
Uporabniški avatar
 matjaz
#533
:D tako bom rekel, da se dolocenih delov niti ne spomnim. kriza je bila od 35. do 40. kilometra, zelo intenzivno sem razmisljal o odstopu, no potem smo koncno prisli na asfalt, pa se sin me je cakal tam. nato sem se preobul v lazje superge in sveze nogavice, popil malo cocacole in je minilo. potem pa, ceprav se slisi neumno vse bolj uzival (v glavi da ne bo pomote), noge so seveda zelo bolele. ne vem kako naj razlozim, ampak dolgi teki so zares v glavi, kot pravijo, seveda jasno je potrebno imeti tudi v nogah, ampak sam sem vzpone in padce vedno dozivljal v glavi. vsakih 20 min. sem jedel power gel pil vodo in razredcen izostar, zadnjih 15 km pa sem si pomagal tudi s cocacolo (po nasvetu strokovnjaka). ero vec pa ti povem v zivo ko se srecamo.
 dragons
#536
Matjaž!

Klobuk dol!
Ko človek vidi izraze na obrazih tekačev na 75 km je prvi stavek prava skromnost!

Lp
Dragons
 dragons
#537
Saj ne vem ali moj komentar o tekmi sodi v to temo(75km) ali ne.
Rahle bolečine v kolenu in tetive so glavni razlog da sem se odločil za krajšo razdaljo 25 in ne 40 km. Toliko sem pred samim tekom klobasal o Logarski , da sem že imel slabo vest ko sem pomislil o nenastopanju.To atmosfero s tekme je teško opisati treba jo je doživeti. Vzdušje na sami tekmi je bilo kot v neki vojaški bazi saj je bil soorganizator tekme slovenska vojska .Mislim da so svojo vlogo odlično opravili tudi kot redarji in nadomestili policiste.Vreme nam je služilo, saj je temperatura bila skoraj idealna ob poti pa smo imeli vseskozi umetno hlajenje (Savinja).Proga je speljana tako da ti vso pot ni dovoljevala počitka.Na cilju so nas organizatorji počastili ob pogledu na prečudovito pokrajino z okusnimi golažem in pijačo.
Kaj naj rečem na koncu !
Hvala organizatorjem za izredno organizacijo teka.
Vsem ostalim ki niste bili, pridite naslednjo leto ne bo vam žal.

Lep pozdrav!
Dragons

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA