Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Staša
Izhodišče

Ne, ni se še končal. Šele začenja se.

Naša vrla horsjedca Aleš & Tini se danes odpravljata tja. Ne bom prevzela poročanja, ker pojutrišnjem tudi sama izginem v Sredozemlje, ampak odpiram temo, da bo šla lepo po vrsti. :)

Uvod

Sreda 15 49. Tini pokliče iz letališkega lokala, da se poslovi. Pove, da je utrujen, a pripravljen na nove zmage. Pove, da je z njima še Lojze. Odhod imajo čez pol ure.
Sreda 17 52. Aleš pokliče in potoži, kaj jima delajo. Že eno uro sedijo v dvigalu in mimo ni še niti enega guinessa. Pove, da je klical že pol slovenije in da obvešča še mene. Ponudim, da pokličem upravo easy-jeta, da zrihtamo problem, Aleš odkloni. Pravi, da je stevardesa kar dobra. Na vprašanje, če boljša kot forumovke, odgovori... "drugačna"...

Skratka, fanta sta na varnem :)
Uporabniški avatar
 Barb
Staša napisal/-a:Sreda 17:52 ....Pove, da je klical že pol slovenije

med njimi tudi mene :roll:
Sreda 18:07 ko pojamra še meni,....mi že hiti razlagati, da že gre po avionu stevka,pa da bo mogoče sedaj Tini končno naroču guinnesa,....pa,da ta stevka vsem nekaj razlaga :? :?: .........no innnnn.....spet nič z guinnesom,al kaj :?: :?: ....Barb nehat morm,...končno vzetel bomo....pipipipipipipipipi :cry:

Želim vama, da dosežeta željene cilje-V nedeljo bomo držali pesti al pa figice :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Evo pa bo Tekaški forum in z njim tudi Slovenija zastopana na Malti.Mislim to je pa enkratno, ali ni res.
Skratka držim pesti za Aleša in Tinija.Samo želim si da bi odtekla kar se da najboljše po svojih močeh.Sicer je začetek sezone, ampak mogoče bo Alešu ravno ta Malta dala krila :lol: :wink: .
Imejta se skrajno lepo in nooo uživajta v teku.
ČAO!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Staša napisal/-a:Odhod imajo čez pol ure.

Vem, da ni bilo nalašč, a odhod sta imela sama - skupaj smo samo še zadnjič "poanalizirali" :drink , z željo, da bi jima pot čimbolj tekla ...

S solzo v očeh, otožnimi pogledi in z željo, da se čimprej zdrava in čila vrneta domov, :D ju je vzel poziv na bližajoči let.
Njun korak je bil še odločnejši, ker jima je misel uhajala na kraj, kjer so stregli tudi Guinessa .... :wink:

Kakor mi je bilo dano na znanje kasneje ob ponovnem klicu, se nista kaj dosti sekirala zaradi kasnejšega odhoda ... :idea:
Uporabniški avatar
 Lena
Pristala v Londonu. Sneži. Tini že išče sendviče, Aleš pa čaka...

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Lena
Ob 4:42
Aleš: Sva že na Malti. Letališče gromozansko, vse zaprto, tudi najin rentacar.

Ob 7:00
Aleš: Avto imava že od 5ih (na desni volan), sobo; Tini najbrž že spi, jaz grem tudi.

Staša je napisala:
Lena, a gremo mal žurat zdaj?

Kam pa, pa kdaj?

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

LP vsem iz soncne Valette - kratki rokavi press..
Dostop do interneta je avaible :)

Kaj vec v naslednjih dneh.

lpt&A
Uporabniški avatar
 Barb
Četrtek 18:13:Odtekla prvih 6km,sva morala počakat na peto uro da se je dovolj shladilo....mal je čudn,p se bova že prvadla do nedelje.Za večino ostalih opravil se pa drživa ustaljenih pravil :wink: .
Uporabniški avatar
 Barb
Petek 11:15
Ja pravkar iz vojnega muzeja,zjutraj je blo še mal oblačno,zdaj pa spet ta sonce,..zdajle v valeti,pol dingle clifs,zvečer pa žečevina
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zdej odkar sta prišla iz vojnega muzeja pa jih je uzela magla :lol: :wink: , mogoče jih je pa kak bar osvojil :lol: :wink: z vsemi navadami ki se jih držita kakor sta dejala.Upam, da je z njima vse v najlepšem redu in da se konkretno pripravljata za dirko.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lena
Včeraj zvečer:
Isceva midva tko lokalne specialitete, k najdeva srbski lokal; vsak skor pol kile cevapov, jutri pa res lokalne - swordfish i zecevina, pa ksn muzej.

Danes popoldne:
Standardna procedura-mal pocitka, da se dovolj shladi za poznopopoldanski tek. Poslikala klife, zbasala zanimiv golaz, mal chekirala traso...

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 ales
Tkole na hitr; rabits je ena vrsta mesa, ki ima bistveno vec kosti kot cevapi, ampak zanimiv, mal sladek okus..se mal ga je odlicen cabernet popravil, tko da bo vecer ravno ta prav. Poisceva en pub z zivo musko, ker jutri bova takle cas ze spala..Edin na tole toploto se nekak ne morva dobr prvadit. No ja, ke do pondeljka nama bo zagotovo uspelo.. Sva dons mal chekirala traso teka, na zacetk gre res ful navzdol, pol se pa vcas tudi mal dvigne..
Uporabniški avatar
 GaGa
ales napisal/-a:Poisceva en pub z zivo musko...

Upam, da Tini ni preveč osvajal s svojim boogijem :lol: , takem plesu se je namreč treba izgibati vsaj 1 teden pred pomembnm tekmovanem :wink:

Lepo se mejta, pa dobr laufejta, sploh če hočeta kakšno stavo dobit :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA