Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa smo doma, še z zadnjega teka v letošnji sezoni za pokal PGT. Ker sem že imela dovolj zbranih točk, sem bila danes le v vlogi kričačice in škljocarice.
Nekaj fotk je bolj buhpomagi, ma se je najbrž aparat tresu od mojga kričanja. :D
Sem pa poškljocala tudi rezultate, če jih pozumirate--- se bo vidlo. Smo pa nanje čakali skor do nezavesti. :oops: Posebno še, ker smo bli žejni.
Morda za drugo leto---če bo koča še zaprta: organizatorji, kupte na skrivaj en par gajb :drink , bojo tekači vse zmazali.... in ne bomo nobenmu povedali, da je blo na skrivaj... :lol:
Čestitke vsem.
Se vidimo v naslednji sezoni.!?
Fotke:
https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 0499838449
Zdravko, kaj zamujaš tako pomembne dogodke?
Zares super tekma, trasa očiščena v nulo, vreme božansko, kričačica in slikačica na svojem mestu, ob povratku smo s Simonom načeli pršut, ki ga bo na naslednji tekmi moral nesti gor, da bo njegov čas nad pol ure. :lol:
Se mi pa še zdaj malce toži po odličnih makaronih, ki jih je zmanjkalo, pa tudi za objavo rezultatov morajo naslednjič pripeljat s seboj kakšnega osnovnošolca, da bodo prej nared.
Se vidimo na 18. gorskem teku na Nanos.
bravo vsem, letos me ni bilo, ker sem pač tekel drugje bo pa drugo leto.
ker ne znam odpret novo temo bom dal tu sporočilo za tiste ,ki jih zanima ultra tek "lut".
od včeraj so odprte prevpisnine in to do 24 oktobra, potem bo vpisnina dražja in morda nemogoča če bo dosti vpisanih.
lahke noge in uživajte v teku
igor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA