Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bilo je carsko.
Več sem naložil na FB ... morda kasneje še tukaj.

na kratko ... pet palčkov in dve sneguljčici
klima odlična za tek
podlaga pa takšna, da večjega dreka ni možno planirat :-)
Zelo homogena skupina
Srečkota je tak koleno bolelo, sploh po bregu navzdol, da je bil na spustu iz Brloge daleč pred vsemi ...
včasih si človek zaželi, da bi ga tak bolelo :-)
Eva je hotela pri Gaubeju nekaj povedat, pa se nismo niti usedli, tako, da je spregovorila šele v Šentilju pri Belni :-)
Da pa ne povem, kdo in koliko dnevnikov je nabavil ... in ... ja ... na Brlogi še vedno ni štampiljke.
Res lepa sobota :-)
Uporabniški avatar
 Vreme
Hm, sem pred novim letom bil na Brlogi pa je bila štampiljka. Očitno je nekomu zelo všeč :twisted: ... možno je tudi,da jo je kdo pomotoma dal v skrinjico od svečinske...

semjul napisal/-a::D
Si rekel naj te pokličemo in smo te, telefon pa zdajle prvič omenjaš :lol:

:argue: :--
Po temeljiti garminatorski analizi je zneslo 53,14 km in neto časa 7:42:00 (brez bifeja v Sladkem Vrhu in Pizzerije Snežinka).
Brez štemplanja bi bili še veliko prej in vseeno en veliki hvala Marjeti, ki se je potrudila in vse odtise za nas poštemplala sama.
In hvala vsem za odlično družbo :-)

PS: trasa je bila spet malenkost spremenjena in ta varianta nam je bila všeč :-)
Uporabniški avatar
 PeterM
To je bil zelo lepo preživet dan. Pot smo začeli in končali v super družbi. Tako je bilo tudi vmes. Vreme oblačno, brez dežja. Razen, ko sem se peljal proti Šentilju. In ko sem se odpeljal proti domu. Na stojo na glavi sem bil pripravljen. Ni bilo priložnosti. Smo bili prehitri. Arija ni več. Zato nismo potrebovali palic. Poleg mišic na nogah, so bile še posebej zaposlene smejalne. Pot je razgibana, z vsemi elementi: od gozdnih poti, travnikov, blata in asfalta. Od ravnine, do kratkih in ostrih vzponov.
Eva, Marjeta, Branko, Leon, Srečko in Zdravko, hvala za krasno družbo. Upam, da še kdaj ponovimo.
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA