Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 član1
Lepo pozdravljeni po dolgem času.

Letos sem se prvič udeležil najnaj21 in prvič tudi pretekel tako gorsko razdaljo. Najprej vse čestitke vsem udeležencem za dosežene rezultate. Predvsem pa se bi zahvalil organizatorju za res naj progo :clap: . Pozdravjlam vas z zelo lepimi vtisi današnjega teka. :laola

L.P. Marko
Nazadnje spremenil član1, dne 13 Apr 2015, 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Sem razmišljal, kaj naj s tem poročilom: eni so ga dali kar v temo vabila, nekaj je v uradnih rezultatih, sedaj je Marko vendarle odprl pravo temo, le v naslov lahko dodaš še "poročilo" (pri objavi klikni "uredi" in spremeni naslov), da bodo stvari na svojem mestu.

Torej, moje poročilo: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... raton.html

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 ROSI64
vencelj napisal/-a:Sem razmišljal, kaj naj s tem poročilom: eni so ga dali kar v temo vabila, nekaj je v uradnih rezultatih, sedaj je Marko vendarle odprl pravo temo, le v naslov lahko dodaš še "poročilo" (pri objavi klikni "uredi" in spremeni naslov), da bodo stvari na svojem mestu.

LP, vencelj

Ja včasih so malo tudi moderatorji urejali in predstavljali teme. :roll: Mal je "zamrl" ta forum :( škoda :(
Uporabniški avatar
 majcka
Vencelj! Ala ti vera. :laola

Vrt štihat....jaz sem samo dol padla, ko sem prišla domov. Res je pa, da je bila moja proga daljša od tvoje. In to za dobri dve uri :lol:
Uporabniški avatar
 vencelj
majcka napisal/-a:
Vrt štihat....

Saj je samo 20 kvadratov.

:arrow: Lani sem bon treksta zelo dobro unovčil. Letos sem tekel v modelu alter ego, katerega sem nabavil za lanski kupon (zelo zadovoljen). Verjamem (in upam), da je organizator dogovorjen, da imajo boni, ki smo jih dobili letos in so enaki lanskim, na katerih piše, da je unovčljiv do konca leta 2014, podaljšan rok trajanja.

LP, vencelj
 Tinac
Fotke so pa ravno tolk dobre, kolikor je bil sobotni dan. :D Noro lep. Hvala vsem, da pridete in se imate fajn z nami. Mi smo se po opravljavlenem delu in pospravljaju proge z veseljem sončili na sv. Andreju - tud to je bilo super.
Hvala tudi vsem, da je bilo na progi minimalno odpadkov. Vsako leto bolje.

Kuponi Treksta veljajo tudi v letu 2015, brez skrbi.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Šmarnagora
Najlepšega in najtežjega malega maratona sem se udeležila drugič.
Tako kot lansko leto lahko tudi letos rečem TOP. Ena lepših prireditev, organizacija je super, vzdusje tudi... Me teli gorski teki zadnje čase precej bolj navdušujejo kot cestni...
zagotovo se naslednje leto spet vidimo v Škofji Loki! in ja----obljubim, da bom bolj pridno trenirala! :clap: :clap: :)
 uros feldin
Kratko poročilo:

Ponovno odlično organizirana in označena tekma.

Prijavnina tekačem prijazna. Na startu, na progi in v cilju na voljo dovolj vsega za oskrbo tekmovalcev.

Vreme kičasto, veterček je prijetno hladil, rezultati temu primerni.

Tako se dela.

Uroš
Uporabniški avatar
 teoo
Pohvale organizatorjem za res lepo tekmo. Če bi prej vedel kaka polenta čaka na cilju, bi stopil za urco hitreje in še Bregarja snel stopotjo :--

Se vidimo drugo leto! :clap:
 matej-jethro
Čudovita trasa, suha podlaga, dobre označbe in usmerjevalci na trasi ter ljudje na okrepčevalnicah :clap: Zadovoljen z vsem kar se tiče organizacije in tudi mojega teka. Prvi vrhunec sezone prihaja ta vikend http://www.istria100.com/hr/.
Vaitapovcem in vsem soudeleženim lahko samo čestitam...bravo :cast:
Moj predlog bi bil edino ta, da v bodoče "zrihtate" močnejše ozvočenje in pa nekoga, ki bi 100m pred ciljem sporočal kdo prihaja, da bi bil "spiker" in navijači pripravljeni :idea: In to je res, zgolj ideja :wink:
Bilo je kar nekaj padcev in tudi sam sem povohal črno zemljo na spustu s Tošča :D Vse je bilo ok. JanezU, legenda in zmagovalec svoje kategorije jo je staknil precej bolj neugodno! Janez....želim ti čimprejšnjo sanacijo ran in poškodb :wink:
Hvala za lep dan in prijetno druženje :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA