Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

meža stane
Čestitke organizatorju za odlično izpeljan tek.Čeprav ja naziv MALI maraton je prerasel v VELIKEGA,res v teh časih izpeljat takšen projekt je prava umetnost.Še dilema okoli ure in vremena.Tak je pač in moraš vzeti vzakup.
BRAVO BOŽA VIKTORIJA BERNARDA prave princeske teka,naše ste :D :wink:
Tudi ostalim tekačem skupina Duraport Velenjski tekači čestitke za odličen tek in trud.
Še moje slike
https://plus.google.com/+stanemeza/posts/ZLpQXFSRLjG
Organizacija te prireditve je res vrhunska. Lepa proga, lepe nagrade, postrežba z vseh strani. Na okrapčevalnicah osebno nisem nič pogrešal. Najprej bimbo tek. Vzdušje po prireditvi odlično, punci sta celo tisto ribo v trenutku zmalicali.... Na koncu še lepa vožnja v mozirski gaj, dovolili so, da sta se lahko še hčerki peljali s starodobnikom (mislim, da tega ne pozabita nikoli). Nimam kaj rečt, sami superlativi. Če še skoraj 30°C ne bi bilo bi bilo vse kot v pravljici - ker vroče je pa res bilo! ;)

V glavnem, še se vrnem :D

Lp
Danijel
Uporabniški avatar
 IVAN14
Čujte, tak hudo pa tudi ni treba hvalit. Se razume, da so enim, določene tekme oz. kraji
zelo všeč.Sem dal skozi PRVIH pet maratonov v Mozirju. Meni je proga zelo všeč!!
Ribo, pa drago plačaš!!! Na prvem MMM, sem dobil tekaške nogavice, v zeleni barvi,
ki pa jih še danes uporebljam. IN TO JE TO, ne pa riba!!!
Kaj pa Ormož, Ptuj, da ne govorim o Radencih in Črni? Meni so ti maratoni pač,
najbolj všeč.
Meni se je zdelo vse kot mora biti... Štartnine so sedaj že povsod nad 20€, darilne vrečke ob prijavi so letos na sploh bile povsod slabše kot lani (tudi v Radencih!). Je pa res da so se majice počasi že izpele in raje vidim, da je v vreči kaj drugega :)

Riba po teku tudi meni ne paše (zato sta jo jedli punci) je pa zanimiva popestritev. Kar se tiče Ormoža in Ptuja ne morem komentirat ker tam še nisem bil, v primerjavi s Radenci pa govorimo tukaj o dveh različnih svetovih. V Radence grem, odtečem, se s kom pomenim, si kupim nekje nekaj za pojest in je to to. Organizator je svoje naredil že ko sem prišel v cilj, ostalo je moja izbira. Na teh manjših prireditvah gre veliko bolj za osebni pristop. Vključena je še celotna podelitev (ki res navadno traja predolgo), nek obrok, malo heca voditelja, ... Tudi nagrade za absolutna mesta so bile ene boljših tukaj v Mozirju (vsaj kjer sem bil jaz udeležen - pa ne mislim na denarne da ne bo pomote).
Meni osebno so ravno zato bolj všeč taki teki, recimo kot je Sladkih6, ta v Mozirju, zaenkrat tudi Istrski maraton, Celje-Logarska, ... Lj maraton in Radenci so pa bolj namenjeni res dobremu rezultatu - ostalo je pa potem kot se posamezna družba organizira in po svoje izpelje zaključek dneva.

Vse to je samo moje mnenje seveda. :)
Res pa na vseh teh tekih poteka vse precej tekoče in brez zapletov tako, da je to samo za hvalit!

LP
Danijel

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA