Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Nekaj besed, pa že moram napisati, glede na lepo prireditev!
Letos je bilo mogoče manj tekačev kot prejšna leta - mogoče vročina, mogoče natrpan vikend s teki, mogoče kriza, mogoče....

Proga je bila standardna, letos še posebno skrbno označena. Prijavna služba hitra, moderatorka je bila profesionalna, hrana v redu, mogoče bi glede na vročino bila lahko še ena okrepčevalnica, ni pa bila nujna. Tudi konkurenca ni bila slaba.
Novost je bila denarna nagrada ( vrednost neznana) za tekača, ki je progo pretekel najbližje povprečnemu času.

Tudi proga je lepo trasirana, čeprav je gorski tek, ne gre samo v klanec,- nam dousti, da se vmes, tudi malo oddahnemo!

Organizatorji prijazni! Tudi nekaj izžrebanih nagrad za vse tekače se je našlo!

Mene so prepričali, da se drugo leto zopet vidimo - seveda, če bom zdrav in bo tek ponovno organiziran!

Toliko moja malenkost!
Miro
Uporabniški avatar
 miro
Aja, pa še to!
Še ena lepa gesta organizatorjev.
Vsem maldeničem nad 70let, so podarili steklenico vina!
 marjank
Pozdravljeni,
V lepem, sončnem a dokaj vročem vremenu je potekala 11. ponovitev teka na Dražgoško goro. Žal udeležba ni bila skladna z lepim vremenom, a upamo na boljše čase... Hvala lepa vsem tekačicam in tekačem za dobro voljo in udeležbo na teku.
Opravičilo zaradi nekoliko pozno objavljenih rezultatov. V galeriji na spletni strani organizatorja - Športnega društva Dražgoše - pa lahko najdete utrinke iz teka:
http://www.sd-drazgose.si/fotogalerija/11.-tek-na-drazgosko-goro-30.8.2015.html
Že sedaj povabilo za prihodnje leto.
Lep pozdrav,
ŠD Dražgoše
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA