Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 majcka
Po posranem (mogoče pa bolje poscanem) jutru se je naredil lep dan. Očitno Hrvati ne poznajo slovenskih pregovorov in tako k sreči niso vedeli da 'Po jutru se dan pozna' pomeni pač to, da se dan zgleduje po jutru. Tako so po mokrem štartu naročili dan, kot iz izložbe. Sončno, toplo, razgledno. Jim je verjetno bližjo pregovor 'Ko rano rani, rano dan zajebe.' In tako je direktor tekme Alen Paliska prestavil štart daljših treh tekov ( 73, 53 in 42 km) z osme na poldeveto uro. Odločitev dneva, če se mene vpraša. Kmalu smo lahko slekli pelerine, anorake in polivinile, ali karkoli je pač kdo navlekel nase. In je letelo. Ampak....moja misel po odstopu na prvi možni točki v Labinu je pa tako padla v vodo. S soncem so se raztajali vsi izgovori...ni blo več....je blo treba do konca. In tako je šlo. Do konca....ko sem se čisto pred koncem zgubila, ker na enem križišču nisem več videla nobene zastavice. Naprej jih ni bilo, na odcepu jih ni bilo....nikjer jih ni bilo. Pa me je iz dreka potegnil mobitel, ko so mi moj soprog in eden od tekačev z daljše proge razložili, da je smer naravnost prava, da pa so zastavice res malo bolj na poredko. In je šlo do cilja. :laola

Pa še utrinki s poti:

https://plus.google.com/photos/+MajaSak ... 4931966897
Uporabniški avatar
 Loni
Ah, moj plan je bil, da grem v tisti "poscaniji" samo na start in odvijem po par 100 m direktno v hotel. Seveda je takoj vse skupaj propadlo. Ker ko smo cici variante startale, je sicer nebo še reklo par besedi, a je kmalu obmolknilo in začelo planirati šajbo. Ki pa me je k sreči ujela šele v zadnjih nekaj km.
Sem že zdavnaj ugotovila, da tek po ravnem ni zame, pač nujno zlo, če je res treba. Ker drugič sem skoraj odvila proti hotelu tam pri kampu, pa me je Irena le prepričala, še prav je imela, par sekund kasneje smo preklopili na peš varianto in zadeva je zlaufala. Tik tak sva bili v Labinu, tam sva si rekli adijo, in potem ko ni bilo nobene prave družbe za najti, sem pač morala prestaviti v tekaško. Z izjemo tiste šodraste poti z zadnje okrepčevalnice v breg je bilo vse okej, še tam mi je delal gaz prijazen oranžno obarvan možakar, ki je imel vsaj 30 kg več kot jaz in je naredil dobesedno štenge v šodr. Oznake so se mi zdele čisto na pravih mestih. Je bilo pa res, da je Alen parkrat omenil, kje so hakelci, pa nekaj zastavic so ta hitri po nesreči med tekom sklatili. Saj mene je tudi enkrat vrglo iz ovinka, a zato, ker če bi zavila direktno na traso, bi verjetno kušnila tla, tako sem pa naredila par korakov dlje in pristala šele v cilju. Tisti tek po travnato skalnatih stezicah bi bilo vredno posneti, ker grem staviti, da bi lahko sestavili cel filmček akrobacij vseh sort.
In dolgcajt na progi je bil kriv, da sem prišla sebi prav nič podobno v dostojnem času v cilj. Kjer smo kar nekako obviseli. Hidracija je bila uspešna. In tokrat je šlo na krompir, ne na pašto. Očitno bo treba spremeniti tudi jedilnik.

Vikend v Rabcu izkoriščen na celi črti.
Uporabniški avatar
 muc
Super družba + morje + tek = Valamar trail Rabac 2015! :laola

Lušten vikend je za nami..lepo vas je bilo srečat in upam, da kmalu ponovimo! :D
Bravo in čestitke vsem...Alenu in komplet ekipi pa še en velik aplavz...meni je bilo TOP! :clap:
Novo majčko imam...tako posebno, šminkersko...nedeljsko :lol: ...matej-jethro tenkju! :D

See ya... :wink:

p.s. sobotna "analiza" se je zavlekla pozno v noč oujeeeeee... :lol:

link:
http://www.turni.si/article?id=137
Uporabniški avatar
 majcka
Tajataja! Kot vedno sem z veseljem prebrala tvoje pisanje. Čestitke za tek.

Upam, da so tvoji zobje v redu prestali vse to stiskanje in da sta tvoje koleno in mezinec fino.

:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA