Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Tonek, ne vem, kaj naj. Me ni bilo na tekmi. Sem bila le v cilju. :oops:

Sem si pa zelo zapomnila, da ko sem šla vprašat za repete pašto za mojga, mi je paštodajalka rekla: " Ma, letos ni repeteja, so zadosti velike porcije." :oops:

In sva šla domov hitro kuhat.... :D

Ja, kaj smo prišli na Nanos sam jest? Ali tekmovat s časom? Morda uživat v dežju in vetru?
Ali se zgolj udeležit še enega lepega teka? Oz. hoje? Se malo podružit?
Se spucat? Nerve? Ali umazat covate in cunje za dva stroja?
Zmagat? Se porazit? Iskat izgubljene sekunde? Minute? Morda dvakratnik časa zmagovalca?
Ali morda zgolj doseči zmago zase? Ker je vsak svoj...

Ko človk bere ene prispevke, kar ne vem več, če bi sploh še kaj pisala....

Saj po novem, saj po novem, saj po novem letu boljše bo..... :clap:

ČESTITKE VSEM, TA ZADNJIM PA ŠE NAJBOLJ! :laola
FOTO BY JAPELJ: https://plus.google.com/u/0/photos/1038 ... 8719469585
 TONEK
Valentina hvala ti, da bodriš tudi tazadnje.
Dobro, da se nisem razpisal že pred tabo, saj so me bile polna usta hvale, zdaj pa zvem o tem hudem spodrsljaju :evil: organizatorja. Jaz nisem imel veliko apetita (saj veš, zakaj), zato sem danes izpustil repete, in nisem že iz prve roke zvedel o tej kuharski blamaži :mrgreen: Ni vege, ni repete, le kdo bo še hodil na tek? :--
Kljub temu, da sem hud nasprotnik majic, naj le-to pohvalim, saj nosi spredaj jedrnato sporočilo, zadaj pa je brez reklam, katere tako sovražim.
V soboto pa na Učko. Dobro, da imam dve uri in pol limita. :cry:
 TONEK
Nič jih ne zagovarjaj! Pa naj bi si umislili makarone brez lukenj, če so imeli z vrtanjem preveč dela :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA