Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vse pohvale organizatorju za odlično izvedeno tekmovalno druženje. Zelo pozitino vzdušje so ustvarili udeleženci tudi po končani prireditvi. Lahko rečem samo BRAVOOOOO za Notranjce....za zgled. :laola
Valentina, naj tokrat jaz tebi malce pojasnim zadevo.
Zmagovalec včerajšnje tekme je Dejan Grm, ki je z njo zaključil (ključek PeakCheck na merilnem mestu pred kočo) ob 15. uri in 23 minut, drugi Ivan Hrastovec pa se je ¨štempljal¨ ob 15.35.
Oba sta dobra :D
Naj omenim, da je bila tekma za Dejana sigurno ¨prekratka¨, saj podatek, da je zadnji, 9. vzpon dosegel v 36min in 16sek, zame težko dosegljiv že pri samo enem vzponu.
Se opravičujem vsem, ki so me imeli poln kufr. Včeraj je bil enostavno moj dan. Moj drugi jaz se je spremenil v tranzistor. Smola pač :shock: , tako pač je, če ti dohtarji prepovejo migati na full. Imaš pač 8 ur časa počenjati še marsikaj drugega kot samo bezljati gor in dol.
Organizirano kot se šika. Oziroma lahko bi se kdo učil od njih. Malo brez zveze se mi zdi to, ker so se potrudili, pripravili vse za prijavljene, pa jih kar nekaj ni bilo na štart. V času sodobne tehnologije bi komot javili, da jih ne bo. Zato pa je fajn, da je startnina, ki se jo plača vnaprej. pa četudi samo par evrov.
Rubrika +++ bi bila brez konca, no, zahvale letijo v smeri organizatorja, trpežnih ušes, vremena, blata, luž :oops: , in Maje, ki se je izkazala tudi kot kelnarca, pa roje, ki nas je zategnil v dolino s svojo družinsko ladjo, pa še kavo sem mu ostala dolžna, naslednja je moja, mogoče tam nekje na obronkih Rašice. In hojca, ki je špilala taksi službo.
Rubrike --- ni.

Glasilke enkrat za spremembo niso crknile.
Na vrhu je na koncu ostala ena kapa, ena brisača in ene superge, na spodnji postaji pa ena plastična prozorna posoda za shranjevanje. Če kdo od udeležencev, ki berejo forum kaj od tega pogreša, naj mi javi in se bomo dogovorili za predajo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA