- 26 Mar 2016, 18:33
Lani sem bil le na dveh tekmah, polmaraton Sežana in dolge trojke v Ljubljani, se pravi po dolgem času spet in bilo je prav "fajn."
Obivankenobi je šel že dan prej (bo že on povedal, če bo hotel), jaz pa sem šel z Adlerjevim Fredijem. Fredi, še enkrat hvala za prevoz. Meni je vožnja v obe smeri minila hitro. Cesto sva imela zase, saj praktično ni bilo nobenega prometa.
Lepo je bilo po daljšem času spet srečati in videti (vrstni red naštevanja ni pomemben, pišem po spominu) Kustusa, Nadjo, Pajo-ta, Risa, Lindiča, Saviča, Grobelška, Davorja, Bernardo. Sem koga pozabil? Upam, da ne. Če sem jo/ga se ji/mu opravičujem.
Na prizorišču smo bili vsi dovolj zgodni, da smo imeli še čas za jutranjo kavico zunaj na sončku. Bilo je lepo toplo, idealno.
Tekma: začel malo rezervirano, 6 km sem rabil, da sem ujel Obija, po prvem krogu sem mislil, da bova pot nadaljevala skupaj, on je imel potem neko krizo, meni je pa šlo lepo do konca. Ris brez problema zmagal
Meni je bila proga všečna, čeprav so nekateri malo jamrali zaradi dveh klančkov. To se redko zgodi, ampak glede na mojo uro, so bile kilometrske oznake postavljene v nulo. Na koncu sicer razdalja malo daljša (meni namerilo 21,34 km) zaradi cilja, ki je moral biti malo odmaknjen od proge. Častili so nas s tremi različnimi vrstami makaronov, tremi različnimi polivkami ter kruhom in pijačo v neomejenih količinah in to v hotelu s 4*. To je bilo meni še posebej všeč, še posebej, ker je bilo vse skupaj zastonj. Rezultatov verjetno ne boste videli nikjer, ker so bili organizator tega teka hoteli.
Skratka imel sem prijeten izlet k našim sosedom.
Obivankenobi je šel že dan prej (bo že on povedal, če bo hotel), jaz pa sem šel z Adlerjevim Fredijem. Fredi, še enkrat hvala za prevoz. Meni je vožnja v obe smeri minila hitro. Cesto sva imela zase, saj praktično ni bilo nobenega prometa.
Lepo je bilo po daljšem času spet srečati in videti (vrstni red naštevanja ni pomemben, pišem po spominu) Kustusa, Nadjo, Pajo-ta, Risa, Lindiča, Saviča, Grobelška, Davorja, Bernardo. Sem koga pozabil? Upam, da ne. Če sem jo/ga se ji/mu opravičujem.
Na prizorišču smo bili vsi dovolj zgodni, da smo imeli še čas za jutranjo kavico zunaj na sončku. Bilo je lepo toplo, idealno.
Tekma: začel malo rezervirano, 6 km sem rabil, da sem ujel Obija, po prvem krogu sem mislil, da bova pot nadaljevala skupaj, on je imel potem neko krizo, meni je pa šlo lepo do konca. Ris brez problema zmagal

Skratka imel sem prijeten izlet k našim sosedom.
Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.