Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
hvala za kruh zztopka, ampak jaz sem tekel za nekonkurenčno ekipo tekaškemu forumu 8) . tako smo ekipa vegan.si zasedli šele 3 mesto :D . čestitke pa tekačem ekipe tekaškega foruma :laola . ste bili pravi zajci :clap:
 Filipides
Meni se je (skoraj) vse dopadlo, kot vedno, vreme nam je vrnilo še za lani. :) Noge me bolijo že malce manj kot včeraj. :D

Me je pa vsakič ob prihodu skozi start/cilj bolelo srce na račun količine odpadne plastike, ki smo jo sproducirali. Napol prazni plastični kozarčki, tako da je bilo potrebno večinoma vzet dva, v katere se je voda točila iz pollitrskih plastenk. Ajde, za izotonik še ne rečem, kar pa se vode tiče, Slovenci imamo super pitno vodo, ki najbolj sveža in skoraj zastonj ter bistveno boljša kot iz sparjenih plastenk priteče direkt iz cevi. Če se ne motim, bi se tam zraven kaka pipa našla, če pa že ne, bi jo tja lahko spravili kako drugače kot v velikem številu pollitrskih plastenk. Kozarci bi bili lahko papirnati. Pa bi malo več ostalo za tiste dobrodelne namene. To je moja edina pripomba. Se vidimo drugo leto, lp vsem sotekačem! :clap:
 spela*
Filipides napisal/-a:Me je pa vsakič ob prihodu skozi start/cilj bolelo srce na račun količine odpadne plastike, ki smo jo sproducirali.

Točno to! Pa jaz sem že lani predlagala, da bi vsaj imeli alkoholni flomaster in bi z njim na kozarček napisal vsak svoje ime - da bi torej en tekač ves čas pil iz enega kozarčka, namesto po vsakem krogu iz drugega ... Pa bi bilo plastike manj.

Pa tudi smeti bi lahko ločevali - en koš za bananine in pomarančne olupke in drug za plastiko ...

Sicer pa hvala za čestitke, zztopka! :)

Zlasti so se izkazali Vitezi z bučnim navijanjem - fantje (in dekleta, a večinoma fantje), vsa čast, res ste super! :clap: Tudi drugi navijači ste bili super, razočarali so me tisti, ki so navijali samo za svoje, za druge pa niso premogli ene same spodbudne besede. Ja, tudi taki so.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA