Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#349728
Včeraj je bil v Bohinju že 19. Tek 4 srčnih mož. Sama sem se tega teka udeležila prvič in bila zelo zadovoljna s samim tekom in tudi rezultatom, glede na to da zadnje čase delam malo hitrih tekov po ravnini. Proga poteka okoli Bohinjskega jezera in je kar razgibana, prva polovica malo čez korenine, drugi del pa v celoti po makedamu. Organizacija je bila odlična, ob poti dovolj okrepčevalnic, oznake kilometrov, po teku tudi vegetarijanski obrok. Je bila pa tudi dobra udeležba, kar 362 udeležencev, pa tudi vreme nam je prizaneslo, sončno in ne prevroče. :-D
#349758
Res je, letos je bila odlična organizacija. Izjemmno pametna je bila odločitev, da so prestavili start na most in se s tem izognili gneči, prerivanju na startu. Vremenske razmere so bile odlične, temperatura pa za letni čas zelo nizka. Z rezultatom sem zadovoljna, zadnjih 5 km sem prav odšprintala. Zmagala v kategoriji, imam pa prav gotovo vsaj 2 minuti rezerve (na koreninah sem nerodna, bog pomagaj).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA