Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#349786
Hvala za objavo zelo kvalitetne Mirotove fotogalerije, ki sodi med tri najboljše tekaške fotografe.
Kar žal mi je, da sem se tega teka udeležil šele prvič, kajti tu so znali poskrbeti za vse detajle, ki spadajo na tako tekmo (razen prepoložne trase) :? Za ugodno ceno štartnine so postavili okrepčevalnice in formirali kategorije, kar bi morala biti stalnica na vseh tekmah.
Zelo zanimiv je tudi povratek v dolino, saj si pri avtu ob dobro označenih bližnjicah v dvajsetih minutah (za tekmo pa sem rabil debelo uro).
 daca10
#349799
Tek na Talež je meni eden najljubših :D ...skoraj pred domačim pragom, lepa a kar zahtevna trasa, nizka štartnina, super vzdušje, odlična družba... :laola
Lani sem tekmo spremljala le kot navijačica, letos pa po sobotnem Teku 4 srčnih (vitezinj :clap: ) v Bohinju, kjer sem tekla prvič :wink: , nisem smela manjkati :mrgreen: .
Kot vsako leto Frenk in Majda Valant organizirata tudi ogled trase in tako smo se par dni prej že potili po stezicah do Taleža, potem pa se sladkali z Majdinimi dobrotami pa tudi žejni nismo ostali :drink .
V nedeljo sem bila prijetno presenečena ob pogledu na zbrane tekmovalce, vesela Antona, Vitezov, Alenke Čebašek, naše odlične smučarske tekačice...saj ob poplavi vseh tekov ta vikend se je vrjetno res težko odločiti, kam :roll: ...čeprav bi pa lahko prišlo več 'domačih' tekačev, saj je važno sodelovati in s tem podpreti domače organizatorje :roll: :roll: .
Ko sem že mislila na zadnjem spustu, kako mi gre letos dobro od nog, je mimo mene pridrvel Anton :clap: :clap: ...tako da mi ne več govort, kako ti spusti ne ležijo :-- :lol: .
Mirove fotke so pa res odlične, ga poznamo že z Gorjanskega krosa :clap: :clap: :clap:
Lepo je bilo, čestitke vsem soborcem in soborkam, verjamem, da nas bo naslednje leto še več :laola
Uporabniški avatar
 zz topka
#349801
Bravo, Daca! :laola
Posebej bravo za poročilo! :laola ( tud zato, da bo še kakšno, ker jih je bolj mal :D )
Za Toneka pa velja una, veš, od Predina: Bolj star bolj nor.... :lol:
Čaki, pridemo tudi me en bot na vrsto za to... 8) :lol: Ma, zdej nismo še stare.... :lol: :-- :lol: Tonek pa itak stalno poudarja, kolk je .... star, mislim. :oops:
 TONEK
#349804
Oh, Draga moja, da ne bo res kdo mislil, da sem pridrvel mimo tebe. Mladenka Anja, s katero sva skupaj na sliki pri spustu, je pritekla v cilj minuto pred mano (kot da bi šel jaz vmes na veliko potrebo :lol: ) Mislim, da sva za najinih skupnih 109 let tekla kar optimalno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA