Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 svizec65
#352030
V nedeljo 13.11. je bil v dobrih razmerah jubilejni 30. polmaraton I.Starek, ki je minil v dobrem vzdušju in solidnih rezultatih. 21 km poteka v treh skoraj ravninskih krogih okoli veslaškega centra na Jarunu, možna je tudi izbira teka na 10 km. Organizacija je bila glede na zmerno število tekačev (ca. 500) solidna, več informacij na spletni strani AK Maksimir.
#352055
Za nas rekreativce je tudi PM Jarun ok, bolj tekmovalni tekači pa se gredo raje"drenjat" v Palmanovo (letos je bila 1 teden kasneje). Sicer je pa izbira tekaških prireditev v Sloveniji in bližnji okolici res velika in vsak najde kar mu ustreza. :-D :-D MOTO: tek je zakon in najboljša antistresna terapija
#352142
Se strinjam, tudi hoja je v redu, še posebej s palicami, samo da si v naravi z vsemi pozitivnimi učinki gibanja na prostem.
Letos jeseni sem razmišljal, da bi si kupil sobno kolo za primer slabega vremena in dolgih noči, pa sem raje kupil malo močnejšo vetrovko in dobro svetilko in tako sem lahko v naravi tudi ob slabših vremenskih razmerah :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA