Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#356699
Pa smo jo, Tonekovo Šmarnco,... :D
Zjutraj sva šla v čisti jasnini, sonček je sijal direkt v naju, na Uncu sva rekla, whaaat?, kej greva v zimo, al kej,... je termometer kazal samo 3 stopinje,... pole prideva v meglo,...itak, tipično za žab.... 8) , se prijaviva, pozdraviva z razno raznimi,...in šibaj, mati, naprej., v meglo... proti soncu. :D

Danes sem bila hudo zaposlena, kar na štiri navijaške poštote sem se postavila.... :shock:

Prvi pošto je bil na dveh kilometrih, počakam do Toneka,
jo skupaj s Sindis in Irenejem šibnemo hitro po korenikah na drugega, počakam in kričim in škljocam, kar se da,.... spet do Toneka,
jo spet šibnemo direkt do križišča, spet kričim in škljocam in še kričim, spet do Toneka,
in hitro še na zadnji pošto, pred zadnji klančič - hihi,.... kjer spet kričim in škljocam, kar se da...in še kričim,... spet do Toneka.... :idea:

Tonek, štiri navijaške na štirih krajih od ene persone---- tega pa še nisi doživel! :mrgreen: Dej, pritoži se, če si upaš, dej.... :twisted:

Na vrhu krasno sončece, čisti prestiž, popapcam ojej, enih mišk,... 8), počakamo na podelitev, se še mal pomartinčkamo in se pri zadnjih odpraviva domov.
V avtu med vožnjo me nejki zasrbi na nogi,... za nagrado se mi je klop zažrl.... upam, da ni fatalen. :oops:

V glavnem, svaka čast vsem.... :laola kaj ste delali na spustih,.... zame nekaj nepredstavljivega... bi me sestavljali skupaj ko puzle kar nekaj časa. 8)
In sploh sem se kar nekaj botov sama sebe vprašala, ma, kaj sem jast una ista ZZ-ka, ki je bla na 12 ur Šmarne gore? Ma, ne vem, če sem bla jast,...res ne... :roll:
Čestitke vsem, od prvega do zadnjega! :clap: :clap: :clap:
Kar je ratalo fotk : https://photos.google.com/share/AF1QipM ... NIY2RWMzlB
#356706
Danes v znamenju štartne številke (res ne vem, kdo mi jo je podvalil) :? , proga pa mislim, da je bila kak kilometer daljša od lanske :-- .
Kaj Johan, Miran, Andrea, Barbara - Valentina poskrbi, da sem prvak v številu njenih posnetkov. Dobro, da je bilo lepo vreme, sicer bi bil odgovoren njene podhladitve zaradi čakanja na preži...
To je bil zares dan, za vikat. Vremenski in organizacijski. Avto se niti ogrel ni, sem bil že v Tacnu, na ogromnem parkirišču. Štartno številko prevzel brez vrste. Na policijskem ovalu dva kroga za ogrevanje, na prizorišču pa 95% znanih obrazov (brez tujcev), ki so mi kmalu po štartu že skoraj vsi ušli. Na cilju že močno utečen ritual : miške, čaj, sadje, čvek in seveda klobasa z zeljem, žganci in krofom. To zadnje lepo na soncu v najboljši možni družbi z Grmadarji, kot so Peter, Marjan, Maja, Frenki, Jože... Na podelitvi sem bil kot vedno na tej tekmi statist in se mi pri odličnem vzdušju ni nikamor mudilo.
Na koncu sem imel malce grenkega priokusa ob spoznanju, da je na prizorišču vsako leto manj fantov moje generacije. Ampak - z Mihom se ne dava - garancija velja vsaj še dve leti, pa tudi če bo treba Valentini kakšen stolček preskrbet...
#356716
Bil je čudovit jesenski dan. Hvala Valentina in Marjan za moralno podporo ter bogat foto prispevek,
hvala Tone za družbo na progi. Z nastopom zadovoljen, ujel limitni čas na tekmi za svetovni pokal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA