Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#357142
Z vsem zadovoljen (proga, vreme, vzdušje, navijači, okrepčevalnice, organizacija), samo na startu bodo pa morali nekaj spremeniti (bolj strogi pogoji za razvrščanje v boksih (ker naletiš pred sabo na nekatere, ki bi sodili vsaj 2 boksa nazaj, štartali pa so na začetku prvega boksa), start bi moral biti ožji (preveč ljudi naenkrat štarta in je potem prvih par 100 metrov kar gneča)). Drugače pa je super prireditev in iz leta v leto se še izboljšuje.
#357144
Se nekaj me zanima, bil sem prica, ko se je clovek 100m pred mano samo zgrudil na tla... od cesa to pride? Zid ni, ker sem ga ze 2x dozivel. Me malo zanima na kaj paziti, ker nisem vec rosno mlad, se ukvarjam s sportom od majhnega in tecem 25 let sicer ampak nikoli ne ves.
#357145
Ampak za to razvrščanje s(m)o krivi tekači ne organizator. Pa ne mi rečt, da je kdo od rekretivcev dosegel na maratonu slab rezultat zaradi prvega kilometra.
#357147
raziskovalec napisal/-a:Ampak za to razvrščanje s(m)o krivi tekači ne organizator. Pa ne mi rečt, da je kdo od rekretivcev dosegel na maratonu slab rezultat zaradi prvega kilometra.


Oprosti ampak, da startas iz prve cone in se gres potem do gospodarca en nedeljski jogging je meni zrelo za sankcije. Ko startas, startas na 90% polno. Samo tako je rezultat, tako, da debeluhi in starcki in gospodinje pred penzijo ponavadi nimajo kaj iskati v prvi coni. To je tudi namen con?! Ali sem jaz kaj zamudil? Ampak ne, vsako leta ista pesem, letos pa katastrofa. Nobenega fair playa.

Gres v zadnje cone in potem pac teces, ker je pomembno sodelovati in ne zmagati. Ne pa da zavoljo lastne riti oviras ostale.
#357148
raziskovalec napisal/-a:Ampak za to razvrščanje s(m)o krivi tekači ne organizator. Pa ne mi rečt, da je kdo od rekretivcev dosegel na maratonu slab rezultat zaradi prvega kilometra.

Meh, vseeno se ti zdi brezveze, k vidiš enga v airmaxicah direkt za kenijci...je šlo letos kr nekaj moje energije za prehitevanje takih...tko, da ja, pač naj probajo to nekak organizatorji zrihtat...pa ne me napadat, jst sm pršu na lm izključno zarad končne uvrstvitve ter čimboljšega časa...
#357151
Barvno kodirane štartne številke (glede na podan čas pri prijavi) in varnostnike pred vhode v cone, kot pri Wings for life. Sicer še vedno pride do zlorab, ampak v dosti manjšem številu.
Sicer mi pa ni jasno, zakaj imajo še vedno zastarele čipe za na vezalke in ne čipe na štartnih številkah...
#357153
hladilnik napisal/-a:Se nekaj me zanima, bil sem prica, ko se je clovek 100m pred mano samo zgrudil na tla... od cesa to pride? Zid ni, ker sem ga ze 2x dozivel. Me malo zanima na kaj paziti, ker nisem vec rosno mlad, se ukvarjam s sportom od majhnega in tecem 25 let sicer ampak nikoli ne ves.


Za začetek, ker je tole tekaški forum, prevelika količina isostarja.
#357157
Zaradi česa se je zgrudil? Ni bil zid. Srčni zastoj. Zato je dobro vsaj na desetletje opraviti kakšen pregled srca. Dovolj je že majhna srčna napakica, ki ni bila nikoli zaznana.
Dogaja se tudi pri profesionalcih, primer nogometašev, ki se nenadoma zgrudijo in umrejo, kljub obsežnim zdravniškim pregledom in preiskavam.
#357158
Spoštovani Hladilnik!
Tisto "starčki, debeluhi in gospodinje pred penzijo"... To priča samo o tvoji primitivnosti. Upam, da boš ti večno mlad in lep samec z najboljšim tekaških rezultatom....in to brez gospodinje!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA