Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#357460
Odpiram temo, upam, da za kakšno poročilo več kot dva, tri?
Čestitke vsem skupaj. :laola
Po mojem velika sreča za suh teren.
Sem lezla navijat po kontra poti proti Prevali.... haaaloooo?
Jast rečem Ani- zmagovalki na 12km,... pazi,Ana, je nevarno tuki..... ona, najbrž: ma, šta ti pričaš meni.... je že ni blo več nikjer,.... medtem ko bi se jast najbrž še zdej previdno spuščala proti dol.... :? :shock:

Sem probala tudi fotkat, se nalaga, a sem zeloooo žalostna :--( :--( :--( , pojma nimam, zakaj je blo vse motno... in roma skoraj vse u smeće,...prevelika hitrost tekačev? :oops:
Na zadnjem vzponu pred ciljem pa vsa sreča, da sem se tja prikazala, kajti Marko in Bojan bi najbrž šla, če me ne bi tam bilo, še enkrat na Sabotin. 8) :idea:
In potem sem bla tam dokler ni moj prišel, da sem mal pomagala usmerjat une, k so šli v cilj in une, k so šli še na Sabotin. :D
Pa sem si zaslužla malco. :clap:
#357489
Pogledam skozi okno - sneži. Oj, kaj nam je bilo včeraj prizanešeno. Vem, da je na goriškem dež, pa vendarle. Dobre štiri ure gibanja v dežju ali po suhem, je velika razlika.
Tako zgoden kot včeraj nisem bil na štartu kakšne tekme še nikoli. Absolutno prvo parkirano vozilo na prijavnem mestu tekme, kjer je bilo skoraj 300 udeležencev.
(zajtrk sem prinesel kar s seboj :lol: in še malo zadremal na udobnem kavču pred sodniško - kajakaško- pisarno)
Začeli so prihajati znani in neznani obrazi - veliko je bilo Italijanov - najbolj pa sem se razveselil - koga drugega kot ZZ Topke z velikim kartonom kakijev. Njami..... Damjan in Valentina, najlepša hvala zanje.
Postavim se na začelje in štart velike množice tekačev. Do prve prave strmine so me prehiteli še tisti, ki so štartali za mano. :mrgreen: Vendar, prišel je tudi moj čas in kot prva prehitim dva ¨znanca¨ z nedavnega Valvazorja s smukaškimi palicami. Ko se motor ravno segreje na delovno temperaturo, pa joj. Del trase je potekal v strelskem jarku ( 2m višine, 30cm širine) da sem v koloni skoraj obupal, palice so mi bile zaradi počasnosti samo v napoto. No, tem počasnetom sem se kmalu maščeval :D .
Na tej zahtevni trasi sem se spotaknil samo enkrat - na lepem, ravnem delu je malce popustila koncentracija in sem tudi ¨ročno¨občutil tla. Rokavice so zakon, ha ha. In moja včerajšnja poslastica? Po dolgi, ravni, utrujajoči kolesarski stezi ob Soči se je začela. Do vrha Sabotina sem adrenalinsko prehitel vsaj 20 mladcev (škoda, da je hrib tako nizek) in si pridobil tako prednost, da sta me šele tik pred ciljem prehitela dva tekmovalca.
Proga je bila zares raznolika s popestritvijo raftinga in podzemnega rova, okrepčevalnic je bilo dovolj, trasa tudi dobro označena, klobasa okusna in sploh se mi bo tekma vtisnila v lep spomin. Miha in ekipa so zadevo opravili z odliko. Če bi bil jaz v njegovi ekipi, bi mu predlagal, da vsaj na 5km označi oddaljenost do cilja, spiker pa bi napovedoval prihode v cilj. Pa ogrevan bife mi je manjkal, kamor bi se namestil in enega :drink . Tako bi najbrž počakal tudi podelitev.
Našo vedno bolj skrbi moj EMŠO, saj sem na prizorišču pozabil majico...
Pa še čestitke Bojanu, Milanu in Slavku ter Katji, ki so se odlično odrezali.
Danes sem se malce več razpisal, tisti, ki me ne marajo po defoltu, naj pisanje mirne duše ignorirajo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA