- 25 Apr 2005, 00:17
Še moja malenkost nekaj besed za ta tek.Bil je naravnost fantastičen.Ko sem videl Poldeta nisem mogel verjeti, da je že danes na teku na Špičasti hrib včeraj pa je bil še v Beogradu res prijeten in hkrati nor vtis je naredil name.Vsaka čast njemu in vsem ostalim, ki ste pretekli ta maraton.
No, jaz sem kar zadovoljen, lahko bi sicer bilo bolje.A moram vedeti, da sem prejšni teden tekel 50km tek in še kljub temu sem odtekel svoj drugi najboljši čas.Odkra tečem na tem teku.Vso pohvala organizatorju, ki se je potrudil po svojih najboljših močeh za prijetno vzdušje in vse ostalo, kar spada poleg.Že ob devetih se nas je nabralo malo morje tekačev.Ko sem jih videl koliko jih je na samem startu nisem mogel verjeti.Ponavadi se začnejo nabirati šele okoli pol ure pred samim startom.Vreme je bilo vseskozi dokaj prijetno nič hladno.No, razen proti koncu razglasistve se je začelo malce kisati in hladiti, ampak je kar v redu.
Dule vsaka ti čast, da si odtekel tako, kot ti pač moči dopuščajo.
Čimprejšno okrevanje želim tudi vsem ostalim, ki ste se udeležili tega teka.In vabljeni naslednje leto v še čimvečjem številu, kot letos.
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/