Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#360006
Zelo bomo veseli kakšnega poročila s prireditve.

Obenem bi se radi zahvalili :clap: vsem tekačem, njihovim spremljevalcem, sponzorjem, ambasadorjem, prostovoljcem (bilo je jih blizu 100 (sto), skratka vsem, ki ste tekmovali in vsem, ki ste tek omogočili. Upamo, da smo vam približali lepoto naših krajev, našo dobrosrčnost in ste uživali. Mi smo! :clap:

Dobrodošli na 12. Bistrškem teku in 3. Milanja trailu.
#360022
Pokrajina me je navdušila, proga je speljana razgibano in dinamično po naravnih poteh, skoraj ne vidiš civilizacije. Označeno dobro, ni bilo izgubljenih. Organizacija je bila brezhibna, dobili smo vse za dobro počutje. Bilo nas je toliko, da smo splašili vse medvede.
#360034
Hvala Franci za lepe besede in hvala Tonek za obljubo :wink:

Z vami delim eno od pohval, ki smo jo prejeli po elektronski pošti:

Spoštovani organizatorji, vsi spremljevalci, varnostniki, zdravstveni delavci….
ki ste v soboto pomagali pri izvedbi drugega MILANJA TRAILA v vašem koncu.

Prihajava iz Zasavja in se rada udeleživa tekov na različnih koncih Slovenije in tujine. Mož malenkost več zaradi tekmovalnosti, meni pa so bistvo nove trase, nova področja, ki jih v domovini »doma« premalo poznamo. Izpustila sva lokalni Litijski tek in nama niti malo ni bilo žal. Nisva zasledila veliko drugačnih dialektov (tekačev iz drugih regij), v večini ste prevladovali primorci, ki prav luštno »zavijaste«.

Čeprav se je začelo z zaprtim avtocestnim izvozom v Postojni, ki sva se je časovno ugodno izognila je bilo nadaljevanje dneva izjemno.
Vreme za tek je bilo prijetno (kot sva slišala imajo za to zasluge na občini :) ), trasa odlično označena, čudoviti razgledi, primeren spust (sploh za tiste, ki nimajo več rezervnih gležnjev in kolen-beri starejše :wink: ), zadovoljive okrepčevalne postaje, lepe spodbude varnostnikov ob progi (čeprav zmedeno niso bili prepričani v km, ki so tekačem ostali do konca)…hvala fotografom, da so prilezli v klance in posneli izjemne slike (upam, da bo možno kakšno dobit?). Všeč nama je bila organizacija v celoti od dostopa na izhodišče, parkirišče, okrepčitve na poti in na koncu ter toplina ilirskobistriških ljudi. Imate res prekrasno naravo in hribovje okoli sebe, ohranite to!

Čudovito izpeljan TRAIL, ki ga zagotovo priporočava prijateljem tekačem in se ga udeleživa še kdaj!

HVALA iz Zasavja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA