Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hello!!!

Prečudovit dan :D :D :D . Zjutraj okrog sedmih sem se odpravil na kratek jutranji tek.Po 15 min lahkotnega teka, se kar nisem mogel sprijazniti, da na tako lep dan "odpade" :( :( tekma.
Glede na to da je Cerknica oz. Grahovo blizu, se odločim, da grem na en dober "trening" :wink: za moč.
No ni mi bilo žal. Sicer letos še nisem bil na ravno veliko tekih, vendar je ta vsaj v organizacijskem smislu, ta prekašal prav vse.
POHVALA ORGANIZATORJU :cast1: :cast1: :cast1:

Družba odlična, pecivo by KUNEC, prelep razgled na najdaljšo Slo obalo, vsaj tako so povedali, veliko TF-jevcev, metla, pasta( sam je sicer nisem jedel vendar po tem da jih je veliko odšlo po repete,verjetno dobra) pa žrebanje lepih nagrad za vse nastopajoče, nekateri tudi 2x, lepo vreme,
pivce na vrhu :toast: , pivce v dolini :toast: .......

Veliko TF-jevcev in TF-jevk bilo tudi rezultatsko nagrajenih-BRAVO

V pričakovanju še veliko tako lepo organiziranih tekov vse skupaj lepo pozdravlja Borut.
Uporabniški avatar
 mirko1
saj je že borut vse napisal.dodal bi še dodatno pohvalo organizatorju.pašta je bila tudi za nemesojede.pa tudi zelo okusna. :D res pohvalno. :D :D :D .pa toliko nagrad......ker pa iščem dlako v jajcu,bi rekel da je manjkalo le še priznanje za najštevilčnejšo ekipo,seveda,ker smo to bili mi-TF :P :D :D
prekrasno vreme,spoznal še kakega TFjevca,pa skupinska slika z metlami,no jaz sem jo skrival.dule pa bo imel dosti dela z točkovanjem,ker nas je bilo kar precej.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Kunec
Ja danes pa sem doživel enega lepših tekov, od kar sem začel hoditi na teke. Pohvale organizatorjem za odlično izvedbo teka, tudi nova proga mi je všeč, pa še skoraj nič avtomobilov ni bilo na progi. Pohvale tudi za nji njihovo domišljijo, saj smo tokrat dobili metlo namesto majice, pa še uporabna bo :D .
S svojim tekom sem zelo zadovolen, saj sem imel več kot polovico proge sotekača ki sva se kar dobro ujela in bila drug drugemu v oporo, je bila še ena dobra šola :D . No po teku pa me je bolela mal glava, se pravi sem kar malo pomatral, ali pa še nisem vajen poletnih temeratur. Vzdušje na cilju je bilo odlično, le nekoliko več pohodnikov sem pričakoval na Slivnici.
Po urnem odihu na vrhu smo se spustili nazaj v dolino, saj je bila podelitev spodaj, kjer nas je čakal sonček in na sveže pokošena zelenica, je bilo kar prijetno ležat :D . Čestitke še vsem za priznanja in hvala vsem za družbo. Odlični ste.
Uporabniški avatar
 zz top
VSE JE BILO SUPER. TUDI ŠNOPČEK NA VRHU. :oops: TESTENINE ZA CELO DRUŽINO NAHRANIT, KAR SMO SEVEDA IZKORISTILI.:laola
PRAKTIČNO NAGRADO, ŠRAUFCINGER OD STANLEYA, SMO PA KAR KMALU UPORABILI, SAJ SMO V RAKOVEM ŠKOCJANU, KJER NAJ BI IMELI PIKNIK, ZABREDLI V MOČVIRJE, IZ NJEGA PA NIKAKOR. HVALA BOGU SO PRISKOČILI NA POMOČ IN Z VRVMI SMO AVTO NEKAKO IZVLEKLI VEN.
DA SMO ZATEGNJENE VOZLE NAZAJ ODVOZLALI, JE PRIŠEL ZA ODRAHLJAT VRV ŠRAUFCINGER KOT NAROČEN.
SMO JO OD HUDGA POTEM MAHNILI NA PIKNIK KAR DOMOV NA GVIŠNO POD GRADIŠKO TURO.
POHVALE TOREJ ORGANIZATORJEM. REZULTATI BA ŠE BOJO, NE?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Malce pozno a vendarle dobro bi se reklo o poročilu, ki ga naj bi sedaj na pisal.
Ko sem zjutraj startal na dirko sem mislil, da bom prišel kar precej pred samim startom dirke pa le ni bilo tako.Vedel sem kje je Logatec nisem pa vedel kje je Cerknica in sploh Grahovo, no pa se je le nekako izšlo.
Saj sta pred menoj ravno takrat, ko bi moral zaviti na levo, jaz sem hotel pa na desno čez mos in mi je prijazna gospa pomahala naj zavijem levo.
In se je le izšlo.
Sama proga je fantastična počasi, a res počasi se vzdiguje ves čas.Razen dvakrat mogoče trikrat se zravna in nato malce spusti.Tako ti da misliti, da je ravno konec dirke, pa se zopet počasi vzdigne in tako naprej.Okrepčevalnice so bile postavljene za vse to pohvalno čeprav nisem vzel vode, ker sem bil napit že prej.Na vrhu pa so nas čakali navijači od vsepovsod iz vseh vetrov.
Danes sem srednje zadovoljen z časom, saj sem včeraj šel 3urni trening na Križko in Tolsti vrh pa naokoli.A vseeno sem šel danes na dirko če ne vsaj da sem zopet videl vse forumovce.Mirko1 sploh nisem videl, nevem ali me je sončna svetloba oslepila al kaj :lol: 8) .
Tudi za samo žrebanje so poskrbeli.
Nimam kaj za pripomnit vzdušje je bilo pa enkratno tako da je človeka potiskalo tisto vzpodbujanje, ki te je čakalo ob progi na koncu.
Padel je tudi rekord proge, ki ga je podrl moj soimenjak Marjan Zupančič.Soimenjak je samo po priimku :lol: :lol: v bližnji prihodnosti bova pa mogoče, mogče po kilaži :lol: :lol: .
Naslednje leto pa bomo videli, letos smo popikali naslednje leto bomo pa napadali rezultat :lol: :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Tudi meni je bil od vsega najbolj všeč razgled z vrha Slivnice.
Hvala "kuncevi"družini za skrb za mojo navijačico, prevoz prtljage,odlično pecivo in spremstvo v dolino.
Imel sem se lepo. Tudi proga mi je bila všeč , tako , da je možnost , da se drugo leto zopet udeležim prireditve.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
Upam da se ne bom preveč ponavljal, ker ste že veliko napisali 8)

Ja bilo je luštno, blagor nam ki smo bili tega deležni :D . Bilo nas je kar lepo število mislim da nad 80 od tega veliko forumovcev :P .

Proga je potekala kar po makedamski cesti od starta do cilja, kar je za nas gorske tekače, ki smo bolj vajeni brezpotij in strmih poti že skoraj kot bi šli po avtocesti na morje.. :oops:
Proga je bila praktično od starta do cilja enakomerno napeta navzgor (seveda :) ) tako da se jo je dalo v enakomernem (počasnem :oops: ) tempu preteči v celoti. Sem pa imel vključeno blokado hitrosti (maksimalni utrip na 171) tako da me tudi policaji (so bili z marico) nebi mogli ujeti na radar :lol:
Ja kar malo sem pogrešal kakšno injekcijo oziroma strmo spremembo ritma, no smo pa užival v počasnem teku do cilja 8)

Pohodnikov po progi je bilo kar precej, pri cilju sem moral pokazati kar nekaj slalomskega znanja med njimi, no so pa bili vsi prijazni in me glasno vzpodbujali :P - he fantje na konjih so mi 1km pred ciljem rekli, da imam samo še 5 km do cilja.. :oops: :? Hvala za lepo vzpodbudo no k sreči se je že videlo da hriba že zmanjkuje.. :wink:

Se vidimo na naslednjih gorskih dogodkih - prva priložnost bo že naslednjo nedeljo, ko gremo k Tadejuk na 1.Aljažev gorski tek :!: :!: :!:
Prve ne pozabiš nikoli - mislim prireditve seveda :D :D

p.s. Ja rezultati pa bodo kmalu, kajne :!: :D

Še dve slikci razgleda z vrha za skomine :D :

Slika

Slika
 drej
Moj prvi gorski tek, zelo lepa organizacija, vreme tudi.

Bil sem četrti oduzadi, ampak izredno dobre volje in vesel, ker so kot kaže moje noge napovedale come back (po nekajmesečnem štrajku) in sem med tekom za spremembo živel (in ne umiral).
 drej
P.S.
Kdaj bodo rezultati na netu?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravo drej, noge umirajo zadnje :lol: :wink: .

Volja te drži pokonci,
na tvojo dušo in srce,
brenkajo ti gorski škorci!
:wink:

Ma sam ne okol govort! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 pelvis
REZULTATI bodo jutri na http://www.drustvo-sovica.si.!

Hvala vsem za udeležbo in pohvale. Opravičujem se za neljube zaplete pri izobešanju rezultatov. Trikrat smo jih menjali, ker nismo hoteli biti malomarni a smo vseeno imeli na koncu še eno napako... Jutri na spletu je ne bo :wink:

Čarovnice so očitno vesele vaše družbe :lol: ker se je vse izšlo. Še vedno pa se učimo in drugo leto bomo še boljši. Že danes vabljeni na tek 1. maja 2006!

lp
Elvis
Uporabniški avatar
 pelvis
Kot obljubljeno so rezultati danes na naši strani.
Rezultati so tudi za leto 2004, samo kliknite spodaj na jezičku letnico 2004.

lp
Elvis[/url]
Uporabniški avatar
 žure
Pa naj se oglasi še domačin 8)
Tek je bil res kar zgledno organiziran, vreme kot naročeno, tek pa kot je bil kdo zmožen.
Pred startom me je prijazni domačin prav potroštal s temi besedami:"Kar miren bodi. Če boš omagal, te bom pa pobral z avtom, bom vozil za vsemi tekači...! :lol: :lol: :lol:
No, ni mu bilo treba ustavljati, ampak saj tudi pretiravali nismo, a ne?
Sicer smo bili pa forumovci sila uspešni. Kunec in Vanja sta prav rasturala.
Spoznal sem tudi par novih članov, z Meduzo sva kar lep kos poti tekla skupaj in celo kakšno rekla (ampak res samo kakšno, je bila sapa kratka :wink: ) skratka kul zadeva, bo treba ponovit

Če bo kaj jezera ostalo pa ste lepo vabljeni v soboto (mislim da je 5.6.) na tek okoli Jezera. Trasa je lepa, se splača priti.
Uporabniški avatar
 Kunec
žure napisal/-a:Če bo kaj jezera ostalo pa ste lepo vabljeni v soboto (mislim da je 5.6.) na tek okoli Jezera. Trasa je lepa, se splača priti.

Upam da bo jezero še nekaj časa, sem se šel po teku malo pohladiti. Sicer nisem imel kopalk, tako da mi je bila voda samo malo čez koleno. Se pa še zdaj kesam, ker nisem šel cel v vodo :D :D, sam koliko je varno se malo sprašujem. Voda je dila za ta čas kar prijetno topla, le umazana postane ko hodiš po zemlji.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA