Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#361194
Meni kot navijačici je bilo luštno, za tekače pa ne vem. Razmere za tek so bile idealne, nekaj krvi se je sicer izgubilo ob progi, moj je bil s tekom in organizacijo vsega skup zadovoljen (edino ajdovi žganci so bili presuhi, to je moja pripomba).
#361197
Seveda si kriva, Topka, pa ne upam biti preveč glasen, sicer se lahko za dobrote, ki si jih obetam 4. 11., obrišem pod nosom :? Glede na slabo vremensko napoved se je dobro izteklo in so bili pogoji naravnost idealni. Spusti po suhem terenu so bili lahko hitrejši, rokavice pa so že tako moja osnovna oprema. Med tekmo se nisem nikjer drenjal, saj so mi skoraj vsi pobegnili že pri teniških igriščih. No, kmalu je prišla tudi strmina... :D Od vijuganja po Šmarnci se mi je že malo vrtelo, vendar 10 km je hitro mimo. Usedel sem se k miškam, ki jih nisem štel, še dobro, da je imel Miha opravka z zapoznelimi tekmovalci. Če bi bili še ocvirki (na žgancih in zelju), kot že ugotavlja Loni, bi bila prireditev zares popolna.
Že drugič je zmagal simpatični Norvežan, sicer 6 sek. slabši kot lani. No, jaz sem šestim sekundam dodal še dve minuti in za toliko popravil lanski rezultat. Pogrešal sem Jonathana, Jožkota, Braneta..., predvsem pa tekače seniorje, saj jih poznam cel kup, ki jim je ta proga mala malca, pa so ostali raje doma. Za to je krivo dolgoletno (Šarfovo) zatiranje veteranskih kategorij, saj se med mladci niso mogli izkazat.
Vencelj, tebe je pa škoda, da bi zarustal v najlepših letih.
Danes teden vabi Limbarska in Nanos...
#361205
TONEK napisal/-a:Vencelj, tebe je pa škoda, da bi zarustal v najlepših letih.
.


Tale prispevek bi moral sicer dati kam drugam, ker pa je nekakšen odgovor Toneku, naj bo kar tukaj.

http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... ustal.html
#361208
Vencelj, skromen, kot vedno. V izjavi sem se seveda prenaglil, ampak na kakšni tekmi bi te pa bil vesel. Tudi jaz sem zmanjšal letno število tekem, že lani sem sklenil, da se udeležim največ ene na teden. Motiv mi je druženje (pa me tudi Topka zadnje čase razočara) in primerljivost časov s prejšnjimi leti.
Vencelj, vse dobro še naprej, ti želim!
#361212
Bojan Ambrožič napisal/-a:Jaz bom pa tudi nehal teči - vsaj za nekaj časa.

Verjetno ne misliš dobesedno, sklepam, da misliš bolj umik iz tekmovanj...razen če za tako odločitev nimaš kakih posebnih razlogov. :roll: :-?
Enkrat tekač -vedno tekač.si
:juhuhu:

LP, vencelj
#361220
Danes sem šel gor pogledat, če je ostalo še kaj mišk :wink: , pa sem razočaran obstal ob zunanjem oglasnem panoju. Na njem so namreč objavljeni samo delni rezultati in ni pošteno do preostalih tekmovalcev, ki jih ni na spisku, na tekmi pa so se lahko trudili enako kot zmagovalci ali pa še bolj.
Miha, črno piko si dobil!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA