Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ko sem se doma pogledal v ogledalo, sem rekel uff, uff, ker je vame gledal nek rdečekožec. Šele nato sem ugotovil, da sem to jaz osebno, ožgan od močnega sonca, ki je danes prijazno sijalo na 23. Teku po mejah KS Drenov grič - Lesno brdo. Kar prava generalka, kar se vročine tiče, za Radence. A samo v primeru, če bo v Radencih tudi tako vroče.
:oops: :oops: :oops:
Kot vedno znajo Drenovčani in Lesnobrdčani organizirati dober tek in prijazno vzdušje. Tudi danes je bilo tako, kljub vročini je bilo tekočine dovolj, jabolka so morali kar ponujati, da smo vse pojedli, natakarice so bile lepe in so kar hitro stregle, rezultati ažurni in hitri, skratka, kar zadovoljen sem bil.
:D :D :D
Seveda pa je treba posebej omeniti forumce, brez katerih bi bil današnji tek kar prazen, in seveda kolajne Pie, NatašeP in Rafkota. Veseli smo bili spet Filipida v naši družbi, da bi le kmalu začel spet teči, kar verjetno tudi sam težko čaka. Zahvala gre tudi Matjažu, ki je že skoraj moj stalni spremljevalec in mi narekuje zame kar hud tempo. Pa saj je končno tako tudi prav, naj Fotr še malo švica, ne pa da sanja med tekom. Pa še v Radencih bo prav prišlo. Tako da je bil tudi s te strani dan izpolnjen.
:) :) :)
Mogoče samo majhna pripomba, mnogim je bilo namreč žal, ker ni več teka na 14 km, to je dva kroga, ki je lansko leto bil in je ostal v pozitivnem spominu. Malo zapletov je bilo tudi ob zadnji razglasitvi rezultatov, a je organizator situacijo modro in hitro rešil.
:evil: :evil:
Vreme nam je pa res služilo. Glavno, da je bilo tekočine dovolj. Takšne in drugačne. Toliko o prvih vtisih, če bo treba, bom pa pisal nadaljevanje.
:shock:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No pa da tudi jaz dodam mozaik k današnjemu teku, ki je potekal v Drenovem griču in okolici.
Vreme je bilo jasno in res lepo, sam vročina je bila mal čudna :evil: .Ampak pol je bilo že dobro.
Ko smo startali sem začel sorazmerno počasi, in tako nadaljeval do konca kroga.No v drugem krogu pa sem za spoznanje pospešil.V tretjem krogu pa sem si dal duška in kar sem pač še lahko dodal.
Vzdušje je bilo dobro.Vsem forumovcem, ki so dosegli odlična mesta pa jim tukaj še enkrat izrekam čestitke ob doseženih rezultatih.
Svojega pa sploh ne bi komentiral.
Ob nekaterih postojankah kjer smo dobivali vodo so nam prijazna dekleta posebej tista v samem cilju je bila izredno vroča
:lol: :lol: tako da sem se mogel malo oddahniti in kaj ziniti :lol: .
Za same Radence je dobra popotnica kar se tiče vročine.To je omenil že Fotr.
Vidimo se na naslednjem teku, ki bo pa v soboto.
ČAO!
 dpop
Sonce, toplota ravno prava, proga ravno prav dolga, moj
tempo mnogo prepočasen, kolena še vedno škripljejo,
družba dobra kot vedno, analiza dobra kot vedno... OVER&OUT

Nekaj fotografij "post festum" je OBJAVLJENO

1500 Darko

P.S. Danes so dovoljene sanje, jutri pa je nov dan (Milan Kučan PRESS)
(z bolečim kolenom in musklfibrom :oops: 8) :wink: )
Uporabniški avatar
 ales
Ne vem kolk lohk sploh napišem... ful lušn... sploh pr simonu...sam se mu alarm uklopi k pride prvih par k staši...tedva sta pa res pojm!..pa ne sam njun hladilnk, pa stašin led..pebranac je bil miles away od jovotovga..sam k bi bil "moj" matjaž mal večkrat v vojaški opremi...a ne da je ona rekla da bi mi lahko vsak tedn..pa njen kofi s cimetom..joj do kdaj ga bomo še sanjal...
Uporabniški avatar
 ero
čak mal, Aleš, a smo dons tut tekl?

ne, res, led je zakon! prebo pa itak. ja, vsak teden - kar je rekla, je rekla :D

da ne pozabim - tek je bil kljub vročini zelo lušten. in če tole slučajno bere kdo od organizatorjev - lobiramo za 14 km prihodnje leto ...
Uporabniški avatar
 ales
ja, ja tekl...da se kuj pohvalim...še nkol tko bliz Matjažu..OK...mogoče leta 78...naslednje leto pa nben ne ve?!
 Ninocka
Super fotke. Vsi kar sijete od vse sončne in tekaške energije. :P Jaz pa sem se odločila (zjutraj), da bo 21 km prehuda po včerjašnjih vzponih na Tour de Pegaz v Klaudinejih, kjer poskušala loviti Tjašo. No, jutranji sklep je po 9 urah sedenja propadel in tudi jaz sem proti večeru neorganizirano in neuradno lovila sonček na lepem, dolgem tekcu. Žal pa sama. :evil:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Na Drenovem griču je bilo včeraj spet vse rdeče od T forumovcev. Svoje je dodala še sončna pripeka tko, da smo bli zvečer vsi rdeči (ožgani) tud brez dresov.

Na 7 km progo sem se pognal z muskalfibrom, ki sem ga pridelal dan prej na duatlonu. Še dobr, da sem se odločil za ta kratko progo. Še to je blo preveč. Sm mislu tečt bolj počas, pa je Aleš diktirov en zlo hitr tempo, na koncu mi je pa še dihov za ovratnik (organ press).

Finale teka je bla seveda analiza. Tokrat pri Staši in Simonu. Smo pojedl ogromno dobrot in jih zalil s pivom.

Vse je blo organiziran v Balakanskem stilu: muska, prebranac, kajmak ..., pa še slike z Beograjskega maratona smo pogledal.

Je blo res fletn. Staša, upam da nismo nardil kakšne škode v vajinem novem gnezdecu.

FOTKE

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 lunca
Bravo vsi, res ste face, k ste tekl v taki vročini!

:laola
 Nataša
Uh, mene je pa včeri tkoooo zeblo. A ni že maj? Zakaj je bil pa tak mraz? :shock:

And now for something completely different... :wink:

Men je blo najbolj všeč, da se nas je tok nabralo pa da končno na eni analizi nismo zmrzovali. Tko da čez vročino tokrat nič, prav prijetno smo se cmarili ob pirčkih (no, jest sem mela bejbi pir), enim mal v letih so se potem možgani že čist prekuhali pa so še naslednji dan (al isti?) neumnosti po forumu pisali, "ta hitre" so nam spet priborile par kolajn (Pia in NatašaP :laola) in celo Darko je zaključil periodo zimske hibernacije in izvolil pripeljati svoje zmrznjeno trupelce na en "počasen" tek :evil:.

Proga fajn, s svojim tekom sem zadovoljna, glava mi le ni eksplodirala (čeprav je grozila, sem bolj s severa pa to pa nisem za take temperature), pa Matjaž me je mal pohvalu med tekom pa sem takoj mal bolj na lahko prestavljala noge :lol:

Lepo je blo. Fajn dan. :wink:
Uporabniški avatar
 rainbow
Lepo, vidim da se vas je kr precej forumovcev zbralo, tokrat na mojem koncu :) Čestitke vsem forumovcem, za udeležbo in dobre rezultate.

Tud sama bi se pridružila, če se ne bi potepala na drugem koncu Slovenije. No, sem pa poskrbela za to, da je bil TF zastopan tudi na Bovškem teku! In verjemte, tud tam je sonce neusmiljeno žgalo in posledice so bile zvečer dobro vidne :!: :lol:
Uporabniški avatar
 Filipid
Po dolgem času sem bil spet na eni tekaški prireditvi, a še vedno kot gledalec :evil: . Bil je kar prijeten, a na čase vroč dan. Lepo je bilo videti spet stare obraze v novi sezoni. Vseh sem bil zelo vesel, kakor tudi oni mene. Fotr se mi zdi vedno bolj mladosten, Barb pa bolj vesela in dobre volje od kar spet teče. Analiza zanimiva in pestra z veliko B vitamina. Še bolj zanimivo in pestro pa je bilo v Logatcu (Beograd PRESS). Skratka preživel sem lep dan in že se veselim naslednjega. Slike pa si lahko ogledate tukaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com