Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#361249
Včeraj sem bil udeleženec tekme, katera pa ni bila kar tako, saj nas je pred podelitvijo nagovoril župan občine Moravče. Kot je že Topka omenila, je zadnje čase na isti dan po državi toliko tekem, da vsak lahko izbere sebi primerno. Sicer ima vsaka nekaj prednosti in pomanjkljivosti, jaz sem izbral bližnjo, skoraj v sosednji vasi, čeprav se mi je malo tožilo po Nanosu, kjer je večja višinska razlika. Ima vse, kar imajo tudi veelike tekme, zelo mi je všeč predprijava in plačilo pred štartom, njihova točnost časovnice, oznake z okrepčevalnico, z mlado damo, eno od udeleženk organizacije, sem se celo popeljal nazaj v dolino.
Bilo je tudi nekaj minusov, v močni želji po čim večji udeležbi so razpisali celo 2 (dve) kategoriji :mrgreen: in ni čudno, da mi je bil najbližji senior oddaljen pet let. V super pogojih in vremenu je bilo zame vse to zanemarljivo, čas sem dosegel skoraj identičen kot lani, uradne rezultate bo pa že kje Topka izbrskala.
Čez dva tedna pa navali narode na ljubljanski asfalt.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA