Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zajc
#361595
Začetek je bil prehiter. Na polovici sem zaradi tega verjetno imel težave in izgubil prednost. Zaradi prigovarjanja ostalih nastopajočih in ostalih ob progi, da ne odstopim, sem se nekako sestavil nazaj in nadaljeval in na koncu sem skozi cilj dobesedno pritekel čisto zadnji :lol: Čudovito je bilo spet srečati vse nastopajoče in glavna organizatorja, Rajkota in Marjeto.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#361608
Evo, za nami je še ena in druga dvomestna prireditev. Marjetka in Rajko (pa še kdo seveda) sta vse skupaj organizirala v nulo.
Nekateri s(m)o se kar matrali, a to je očitno tudi namen tega teka. Topogledno sem zelo pogrešal Wego, ker se mi njegovo trpljenje običajno zdi še večje od mojega.
Enkrat, ko bom tekel malo manj ur, bom pa podrobno preučil vse tiste sladice. O tem sanjam že kakšnih 5 let.
Upam, da bo Sladkih 6 tudi v letu 2019.
Hvala vsem za nepozabno druženje na in ob progi.
 spela*
#361621
Po daljšem premoru spet na Sladkih 6. :D

S Kairosom sva imela cilj, da domov odpeljeva pokal. To nama je tudi uspelo, saj se je zajc izkazal :clap: (bil je z nama v avtu :lol: )

Lepo je bilo videti toliko znanih obrazov in slišati njihovo navijanje, tako od sotekačev kot od gledalcev. Pok s pištolo na startu je bil tokrat manjši šok, ker sem že pričakovala, kaj bo.
Meni je šlo kar dobro, tempo 6-urnega teka je bil boljši kot tempo na Ljubljanskem maratonu :lol:. Na koncu je zneslo 54,9 km vres lepem jesenskem vremenu.

Hvala, Vreme in Marjetka za organizacijo in vso pozitivno energijo!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#361632
Super Sladka tekma. nastavil sem si cilj preteči 60 km, a sem uro in pol pred koncem sedel na stolček in si privoščil 10 minut odmora. Drugi odmor je bil eno uro kasneje, ko sem en cel krog prehodil. Če bi se držal dosledno teka, bi res mojih 58 km nategnil še za dva kroga in cilj bi bil dosežen. Seveda pa je tudi tako super ... toliko o mojem občutku ob teku, kar se tiče pa same organizacije ... neprecenljivo brezhibno. Čestitke organizatorju ... Vreme je poskrbel tudi za vreme :-)
Čestitke tudi vsem tekačem, moram pa posebej pohvalit Špartatlonce, ki so pobrali smetano iz Sladkih6. Mirko in Damjan pa še Nataša ... noro dobro. :laola
če bi bile še kategorije, bi nad 60 jaz ostal brez konkurence :D :o :shock: :lol: 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA