Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj forumci,
Terme Čatež so nas pričakale v hladno-deževnem-vetrovnem jutru. Nekje med 90 tekmovalci se je našla tudi manjša skupinica forumcev: Mathew, NatašaP, Janika, Matjaž66 in moja malenkost, ki je spoštljivo nastopala in tudi krojila sam vrh (se ve v žensk. kat.) tega teka: Mathew žen. gener. prva :cast: , NatašaP tretja v kat :cast: ...moški del standardno v zlati sredini 8)
Sicer pa tek nič posebnega, trije blatni 3,3 km krogi okol Term, nato pa kapučinčkanje in kopanje, pa hit domov...jutr je šiht :roll: :wink:
Par fotk je tukaj!
Uporabniški avatar
 sbojan
Trije krogi v hladnem, vetrovnem in deževnem vremenu. Pa vendar je bilo, kot vedno, lepo preteči predvideno razdaljo. Posebej ker sem letos v prvih štirih mesecih zaradi bolečine v kolenu pretekel le polovico lanskih kilometrov, pa je bil čas le minuto slabši od lanskega. Izgleda da res pomagajo vaje za moč nog, ki jih prej nisem nikoli delal, letos pa kar precejkrat.
Pa še nekaj sem opazil. Do pred kratkim sem se teka zaradi tekaškega kolena (lastna diagnoza) izogibal, sedaj pa vidim, da po nekaj kilometrih teka bolečina izgine in če po teku koleno takoj hladim z ledom in namažem s kakšnim gelom (npr. Naklofen) se tisti dan sploh ne vrne.

P.S: Pohvala društvu DRTP Marathon, ki na svoji spletni strani http://www.drustvo-rtp-marathon-nm.si/ zelo hitro objavlja rezultate, pa tudi ostale novice so zanimive.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA