Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kljub slabi vremenski napovedi, se je na teku zbrala velika množica tekačev, po moji oceni približno 700. Pogoji za tek so bili vsaj zame odični, progo sem pretekel brez težav, pa tudi kar hitro je letelo. Teka sem se udeležil 5. zapored, izvedba teka je vsako leto boljša, kar tudi potrjuje vedno več udeležencev.Tekel sem v kategoriji študentov, za BF - lesarstvo. Rezultati bodo objavljeni na internetu, sicer pa je bila bolj pomembna udeležba in zabava.
 bojanm
Kr lepo je blo,vreme taprav,vzdušje tudi,gneča na celem teku tko nekak,fino.
 žuža
Kljub temu, da je na vsake toliko deževalo in je bilo mrzlo, se nas je pri Prešercu zbralo približno 700 tekačev. Že deset minut prej smo si izborili štartno pozicijo in se tako v gneči ogrevali. Bolj ko se je bližala ura 19.00, bolj je deževalo. Med tekom pa ne vem, kaj se je dogajalo z vremenom :)
Divja gruča študentov, študent in občanov se nas je pognala na Grad. Fantje so pred ciljem čakali v četici, medtem ko smo punce pritekle vse do ciljne črte. Bilo je luštno in vsega je bilo kar hitro konec. Noben se ni švercal z vzpenjačo :D

TF smo poleg Kunca zastopali še TanjaO, Tomaz_ny, Bigfrik, Alan,...če je bil še kdo, se opravičujem.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Danes članek o teku v delu na 4 strani s sliko, o trojkah pa še vedno nič :evil:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zanimivo kajne, na eni strani oglašujejo akcije v katerih ljudi pozivajo k splošnemu gibanju za svoje zdravje in se dobijo zloženke. :wink:
Tudi po nekaterih šolah imajo razobešene plakate.
Po drugi strani pa enostavno ignorirajo tako prireditev na kateri se zbere kar lepa množica ljudi.Željni dobrega počutja in homogenosti.Saj to je tudi namen teka trojk, kajne.
Nekateri seveda tečejo na rezultat samo takih nevem natančno koliko jih je?No, saj ni važno, važno da je dober filing.Ki se ti na koncu poplača s skupnim tekom vseh treh članov skozi cilj.
Mi vsi smo dosegli en skupni namen in to je:"POSKRBELI SMO ZA SPLOŠNO PSIHOFIZIČNO KONDIJO"!
V cilju, ko smo se malce odpočili podebatirali o občutkih, ki smo jih imeli med tekom (ANALIZA PRESS)
Nekaterim novinarjem se pač ne zdi pomembno da se kaj sploh piše o takih prireditvah na katerih bazira splošno dobro počutje in zadovoljstvo vseh ljudi.
Bi jih človek šibal dirkat na traso trojk, pa brez kapljice vode :twisted:, pa vsi trije bi morali biti na špagci kot otroci v vrtcu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .
MihaPR bo že bolje, glavno da se mi dobro počutimo in da smo zadovljni ko pritečemo skozi cilj, ali ni tako.
Veš, če se sam ne poskrbiš za zdravje, potem nobeden ne bo nič naredil zate.Tako kot ti novinarji, poudarjam nekateri, niso vsi enaki, to je dejstvo, ki jim je važna samo rumena stran tiska.
Mogoče so se jim pa možgani skisali :twisted: .
ČAO!!
Uporabniški avatar
 andrejl
MihaPR napisal/-a:Danes članek o teku v delu na 4 strani s sliko, o trojkah pa še vedno nič :evil:

he, he, dobra slika. vsi že na štartu tečejo na življenje in smrt, tomaz_ny se pa smeji, kot bi šel na kratki jogging :lol:

tomaž, dej povej mi, zakaj nisi šel do konca :?: jaz sem mal zate navijal...

lp, andrej
 zupi
Zanimivo je 29.mesto med fanti. Dekle je zmagalo, pa so jo uvrstili kar med fante :twisted: . Očitno je bila prehitra.
Uporabniški avatar
 alan
andrejl napisal/-a:tomaž, dej povej mi, zakaj nisi šel do konca :?: jaz sem mal zate navijal...

Tomaz se je za danasnji studentski maraton sparal.... :D Je kuril tam na zacelju, da se je kar kadilo za njim... :shock: Cestitam za gladko zmago! :cast: :cast: :cast:

Tek na grad je ze tradicija... Jaz sem se spet dobil s prijatelji, ki sem jim obljubljal, da bomo ze kam prtlago vtaknili... Zal mi nobena uporabna ideja ni na pamet padla... :oops: Smo pa z rukzaki tekli :lol: Zal sem ga malo premalo pazljivo zaprl in so zacela suha oblacila ven lezt :shock:

Na gradu smo se najedli jabolk in pudingov, tezili organizatorjem za se kaksne majcke, ter malcek zaplesali... Z gradu smo sli zadnji...

Zuza in Bigfrik sta na gradu izgledala popolnoma sveza :shock: A smo na isti trasi laufali???

:D :D :D
Uporabniški avatar
 andrejl
alan napisal/-a:Tomaz se je za danasnji studentski maraton sparal....

ah, tole pa kar mal težko verjamem. ne vem, če bi se mu kaj dosti poznal en 8 minutni šprint...

no, bo že sam povedal.

no, čestitke so vsekakor na mestu :!:

lp, andrej
Uporabniški avatar
 tomaz ny
andrejl napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:Danes članek o teku v delu na 4 strani s sliko, o trojkah pa še vedno nič :evil:

he, he, dobra slika. vsi že na štartu tečejo na življenje in smrt, tomaz_ny se pa smeji, kot bi šel na kratki jogging :lol:

tomaž, dej povej mi, zakaj nisi šel do konca :?: jaz sem mal zate navijal...

lp, andrej

Alan me je razkrinkal :oops: .
Čez 1o dni tečem mam kvalifikacije za APS, pa se je treba treninga držat in ne morem kar križem kražem iti na vsak tek; res je pa da sem tudi, da sem danes tekel tudi en študentski tek, malo za zabavo in da našemu študentskem domu priborim kakšno kolajno.
Hvala za čestitke!
Uporabniški avatar
 lojzeP
tomaz ny napisal/-a:........... res je pa da sem tudi, da sem danes tekel tudi en študentski tek, malo za zabavo in da našemu študentskem domu priborim kakšno kolajno.
Hvala za čestitke!

Čestitke Tomaž za uspešen tek :D

Raje povej, kako so te danes ob zmagi intervijuvali za Val 202 ( OZNA sve dozna PRESS )
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Hm, nekateri so res zaposleni na obveščevalnih službah :) .
Ja sva bila z Bojanm kar malo presenečena, da te takole v živo dajo na Valu 202, glede na to, da je šlo za en dokaj nepomemben dogodek-seveda pa ne trdim, da je to napačno-ravn nasprotno!!!
Z Bojanom, ki je bil mimogrede drugi dan prej v teku na grad, sva skupaj prišla v cilj z roko v roko kot prijatelja in ne kot rivala, kar je bil tudi namen najine geste - hotela sva vsem obiskovalcem tržnice pokazati, da je pomemben šport in gibanje ter druženje, ne pa kos kovine.
Že dan prej sem se domislil te geste, a je bilo vse pogojno, kajti ne veš kdo bo tekel, kašne so možnosti za zmago...
Takoj na začetku sem potegnil in le Bojan mi je lahko sledil, po približno 3km je bil že kar zadihan in jaz sem ga začel vzpodbujati naj mi sledi-takrat sem že vedel, da bo stvar ratala, on mi je rekel naj kar grem naprej, a jaz sem vedel kaj imam za bregom :oops: . Upočasnil sem in začela sva se pogovarjati in tako sem mu predlagal, da greva skupaj skozi cilj, ni veliko premišljeval in dogovor je padel. Sproščeno sva odtekla do cilja, v pogovornem teku.
Hvala Bojanu, ki je bil za akcijo, da sva naredila tek malo drugačen in da nisem preveč utrujen in bom lahko šel danes na intervale :wink: .
Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 lojzeP
tomaz ny napisal/-a:Hm, nekateri so res zaposleni na obveščevalnih službah :) .
Ja sva bila z Bojanm kar malo presenečena, da te takole v živo dajo na Valu 202, glede na to, da je šlo za en dokaj nepomemben dogodek-seveda pa ne trdim, da je to napačno-ravn nasprotno!!!
Z Bojanom, ki je bil mimogrede drugi dan prej v teku na grad, sva skupaj prišla v cilj z roko v roko kot prijatelja in ne kot rivala, kar je bil tudi namen najine geste - hotela sva vsem obiskovalcem tržnice pokazati, da je pomemben šport in gibanje ter druženje, ne pa kos kovine.
Že dan prej sem se domislil te geste, a je bilo vse pogojno, kajti ne veš kdo bo tekel, kašne so možnosti za zmago...
Takoj na začetku sem potegnil in le Bojan mi je lahko sledil, po približno 3km je bil že kar zadihan in jaz sem ga začel vzpodbujati naj mi sledi-takrat sem že vedel, da bo stvar ratala, on mi je rekel naj kar grem naprej, a jaz sem vedel kaj imam za bregom :oops: . Upočasnil sem in začela sva se pogovarjati in tako sem mu predlagal, da greva skupaj skozi cilj, ni veliko premišljeval in dogovor je padel. Sproščeno sva odtekla do cilja, v pogovornem teku.
Hvala Bojanu, ki je bil za akcijo, da sva naredila tek malo drugačen in da nisem preveč utrujen in bom lahko šel danes na intervale :wink: .
Lep pozdrav vsem!

Bravo Tomaž - well done :D
Za dobro provizijo ti odstopim moj podpis pod posti ..... 8)
 bojanm
Tomaz ny,čestitam,jest sem tud teku na grad sam sem bil mal bolj zadi tko,da nisem tekel s tabo,se prav,da si zamenjal mene oziroma moj nick,to ni nč takega,sam tolk v vednost lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA