Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#364304
Evo, pa smo zmazali novo verzijo vzpona na Široko....
Luštna zadevca, meni ta hod strašansko paše..in sem ga šla nalašč zmazat zase, da vidim cajt... v 50 minutah mi je zneslo brez koraka teka... buhnedaj da bi bla na tekmi...bi še B... premagala :lol: ( Nataška, sej veš, koga, ne? 8) )
Evo, album s fotkami in zasilnimi rezultati:
https://photos.app.goo.gl/oxs7kw32x8hWzzqC9
Česitke vsem! :clap: :clap: :clap:
#364339
zztopka mogoče pa res nekoč, malo nas je al....moramo biti zato bolj glasni :wink:

Ampka sem šel gledat razipis in so imeli prijave tudi za pohodnike..potem so morali tudi oni plačati, a jih je bilo kaj dosti ?
#364340
Ja, tudi pohodniki plačajo, kot ostali in so seveda deležni vseh dobrot, kot ostali. Potem gre lahko gor na vrh vsak po svoje...ali pa skupaj v skupini, prosto po Prešernu... :wink:
Turistična kmetija Široko je zelo znana po odlični papici in ponudbi vsega mogočega... saj ne vem točno, kolk, ampak na voljo smo imeli kar nekaj vrst hrane, za štruklje pa vem, da so bili na voljo ali čokoladni, ali orehovi ali skutini... njami... ne mi govort danes od hrane, k sem na postu.... (aja, sej sama govorim :evil: )
Že nas, tekmovalcev je bilo 300, v gostilni( ogromni) pa do zadnjega kotička zapolnjeno z gosti, ki so prišli le na kosilo....
tako, da...en bot se splača it gor, in na vrhu prekrasni razgledi...za jih papcat...( spet o hrani :twisted: ) :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA