Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#364307
Brez vsakega pompa, avansov (žal tudi pomanjkljivega razpisa) se je danes odvijal eden lepših gorskih tekov. Ni ravno blizu, vendar Kislica in Strnadov travnik mi je po vsaki tekmi ostal v lepem spominu. Na začetku malce sonca in ravnine, potem pa v breg, ki samo nekajkrat malce popusti in do cilja v prijetnem hladu. Žal je udeležba zelo zelo skromna, vendar je imel ta tek vse, kar imajo 'veliki' teki in še več. Super označena proga, okrepčevalnica, harmonikaš v najhujši strmini, v cilju voda in banane, na prireditvenem prostoru pa odlična zakuska s palačinkami za povrh. Rezultata izpred devetih let (44.22) nisem ponovil, :? sem imel tokrat pa vseeno čast, da na zmagovalnem odru stojim z ramo ob rami z legendo gorskega teka - Miranom.
Upam, da se bo tradicija tega teka le ohranila in povečala udeležba.
https://drive.google.com/file/d/1wGVgCn ... rLHE1-xfpc
Uporabniški avatar
 zz topka
#364308
Wow, Tonek, bravo... :clap: :clap: :clap: Res lepa čast. A, zato ni bilo Mirana na Široko,..na dveh krajih ne more bit... ker, baje, da je bil prijavljen in so ga vsi pričakovali...tako tekači kot kolesarji. Le kam bi šel, če bi prišel? :?:
 TONEK
#364314
Ja, vidiš, Topka, tako je to. Če bi se pa Miran odločil za Široko, bi pa jaz občutil slast zmage. :lol: Bil bi na vrhu, kot Janja Garnbret :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA