Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 Urška89
#364869
Bovec je eden izmed krajev, ki so mi osebno zelo pri srcu. Večkrat sem poslušala, kako je tek po dolini Soče res nekaj posebnega, a hkrati preizkus trdnosti in zrelosti tekača. Pa me je seveda zamikalo in sem oddala prijavo na dobrih 22 km ...

V petek zvečer sem prispela v Bovec ter prevzela tekaški paket, ki je presenetil z lepo brisačo - pohvalno, da ni le še ena majica, ampak da so bili inovativni. :laola

Zjutraj je po jutranji rutini v okolici starta/cilja sledilo ogrevanje, sonce pa je poskrbelo, da sem že dobro prepotena pričakala start. Malo me je skrbelo, kako bo šlo, saj se s tekom v klanec na taki razdalji nikdar nisem kaj preveč spogledovala (razen sem in tja pa na trojkah tek na Golovec).

Trasa je lepa, razgibana in zahteva dobro tekaško pripravljenost, vodne postaje so bile dobro preskrbljene, pogrešala sem še kakšno dodatno med 15 in 20 km, a verjetno ni nihče pričakoval ''poletnih'' temperatur.

Bovški maraton je letos presenetil s toplim vremenom in obilo sonca. Pohvalila bi organizacijo celotne prireditve, predvsem pa navijače, ki so bili super! :clap: In medalja, kako je čudovita - naj si jo drugi prireditelji tekov le ogledajo! :clap:

Bilo mi je težko na trasi, priznam, a se še vrnem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA