Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pia
#685
V soboto je ŠD Ježica organiziralo tek ob Savi. Dolžini prog sta bili 4 in 13 km. Krajša proga je vodila do kopališča Ježica do hipodroma Stožice, pol kroga med konjskimi kopiti in po makadamu nazaj do kopališča, dolga pa se je nadaljevala ob Savi do Broda in nazaj. Menda je bilo precej blatno...Ob 10.h sva z Erom tekla na 4 km :? (saj veva, da ni pošteno in bi morala na ta dolgo traso), potem pa urno v avto in v Tivoli, kjer je bil ob 11.h že 22.tradicionalni zdravniški tek. Razmere za tek odlične, družba tudi :lol: ... Štartala sva na povabilo in izven konkurence. Ženske so tekle na 6,5 km, moški na 8 km. Proga je vodila od bazena Tivoli, mimo Čada na Rožnik, okrog Šišenskega hriba (fantje 2 kroga) in precej naokoli spet do štarta. Dobri so tile dohtarji... Pri ženskah je pričakovano zmagala Nada Kozjek (26:10), pri moških pa Marko Korošec (28:14) pred Vitom Starcem (29:06) in Pavletom Kozjekom (30:18,zmaga izven konkurence). Bila sem absolutno 4., izven konkurence pa 2. Ero je tekel z mano- za moralno podporo, pa saj hitreje mi tako ni šlo. Je pa Ero zmagal na 4 km na teku na Savi, kjer sem bila druga. Zanimiva športna sobota!
Nazadnje spremenil pia, dne 15 Okt 2003, 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
 mojA
#686
Čestitam za oba teka !
Osebno me je mikala Ježica, moja draga vas domača. Žal zaradi družinskih zadev nisem uspela priti. Upam, da bo tek spet prihodnje leto, ker takrat pa pridem za "prmej"! Kakšna pa je bila organizacija ..... pred leti sem celo malček pomagala (v resnici sem pa želela teči !)
LP
Uporabniški avatar
 ero
#687
Hoj,

žal lahko organizacijo Teka ob Savi ocenim le za tistih par minut pred in po teku, ko sem bil tam. A mislim, da je bila ekipa Gospoda Lazarja zelo uspešna. V cilju smo dobili značke in seveda vroč čaj, meritve je imel čez Timing Ljubljana, medicinsko oskrbo pa gospa Marina.

Škoda je le, da je na teku bilo bolj malo udeležencev, skupaj nekaj čez trideset. Preložitev termina je naredila svoje, pa tudi reklame bi bilo lahko več.

A prepričan sem, da bo tek tudi prihodnje leto in takrat bo gotovo precej bolj množičen.
Uporabniški avatar
 Dule
#689
Pozdrav vsem od mene novega člana vašega foruma. Tudi jaz sem bil udeleženec teka ob Savi in mi je bil tek všeč tako proga kot tudi organizacija - na progi je bilo precej redarjev da nismo mogli zaiti s proge skratka se vidimo tudi naslednjič na tej prireditvi.
 mojA
#690
Zivjo!
Kje pa je potekala proga - 13 km , ob Savi do vojašnice Šentvid pa po polju nazaj ?
Uporabniški avatar
 Dule
#691
Proga je šla (ta daljši del) do separacije pri Brodu ob Savi, nazaj pa po makadamskih poteh ob njivah do tenis igrišča in nato po isti poti ob Savi do cilja. Nekoliko je bilo luž vendar se jih je dalo ognit.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA